Sosyal medya fenomeni Rüzgâr Ozan Dikici, Seren Serengil'den şikayetçi oldu

Anneannesinin kafasında yumurta kırdığı görüntülerle gündem olan sosyal medya fenomeni Rüzgâr Ozan Dikici, sunucu Seren Serengil’i kendisini hedef gösterdiği gerekçesiyle savcılığa şikâyet etti. Savcılık programda Rüzgâr Ozan Dikici için, ‘Tam dayaklık bu çocuk, terbiyesiz, saygısız, saçlarının rengi ne insana dönüş önce’ diyen Seren Serengil’e hakaret kastı olmadığı gerekçesiyle takipsizlik verdi.

Sosyal medya fenomeni Rüzgâr Ozan Dikici, Seren Serengil'i kendisini hedef gösterdiği gerekçesiyle savcılığa şikâyet etti. Dikici, anneannesinin kafasında kırdığı yumurtayı sosyal medya hesabından yayınlamış olayın büyümesi üzerine binlerce kişi tarafından eleştirilerin odak noktası haline gelerek linç edilmişti.

 

ANNEANNESİNİN DE HABERİ YOKMUŞ

Rüzgar Ozan Dikici'nin skandal hareketi sonrası televizyon programlarında bu kez sosyal medya kullanımı ve çocuklar üzerinde oluşturduğu etki tartışma konusu haline gelmişti. Başında yumurta kırılan anneanne bir televizyonun canlı yayınına bağlanarak, 'Benim haberim yoktu. Bana seslenip yanıma oturdu ardından kafama bir şey döktü. Ben şampuan zannettim ama yumurta kırmış' diye konuşmuştu.

 

'TAM DAYAKLIKSIN' SÖZLERİNE SORUŞTURMA

Sunucu Seren Serengil'de videoyu gündeme getirerek Rüzgâr Ozana Dikici hakkında 'Tam dayaklık bu çocuk, terbiyesiz, saygısız, saçlarının rengi ne insana dönüş önce' şeklinde konuştu. Dikici İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak Seren Serengil'in kendisini hedef haline getirdiğini onur ve şerefinin zedelendiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.

 

'HAKARET YOK, HUKUK MAHKEMESİNE GİT'

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre; Savcılık şikâyet üzerine ünlü sunucu hakkında soruşturma başlattı. Yürütülen soruşturma kapsamında söz konusu görüntü kayıtlarını inceleyen savcılık Serengil'in sarf ettiği sözlerde kişinin itibarını zedeleyecek yada küçük düşürecek herhangi bir eyleme rastlamadığını belirtti. Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Seren Serengil'e takipsizlik vererek dosyayı kapattı.

Sosyal medya fenomeni Rüzgâr Ozan Dikici, Seren Serengil'den şikayetçi oldu ile ilgili etiketler Seren Serengil Sosyal Medya Fenomen dava soruşturma Rüzgâr Ozan Dikici
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.