Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'dan yangın bölgesine yardım! Haluk Levent duyurdu...

Türkiye'de günlerdir devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ediyor. İlk günden beri alevlere teslim olan bölgelere destek götüren şarkıcı ve AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın yardımda bulunduğunu duyurdu.


Haluk Levent, havadan ve karadan söndürme çalışmalarının devam ettiği orman yangınlarının ilk gününden itibaren afetzedeler için destek çalışmaları yürütüyor. Levent, kurucusu olduğu AHBAP Derneği'ne bağış yapan ünlü isimlere sosyal medya üzerinden teşekkür ediyor.


KERİMCAN'DAN 50 BİN TL BAĞIŞ

AHBAP'ın kurucusu olan ünlü sanatçı, geçtiğimiz günlerde son olarak sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın desteğini Twitter hesabından paylaştı.

Haluk Levent, "Sevgili Kerimcan Durmaz aradı. Yangınlardan zarar görenler için kullanılmak üzere 50 bin TL bağış yapacağını söyledi. Kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

HAluk Levent

DURMAZ DA LEVENT'E TEŞEKKÜR ETTİ

Levent'in teşekkürüne kayıtsız kalmayan Kerimcan ise paylaşımın altına "Böyle bir şeye vesile olduğunuz için herkes adına ben teşekkür ederim. Sevgiler" şeklinde yorum yaptı.

 

 

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'dan yangın bölgesine yardım! Haluk Levent duyurdu... ile ilgili etiketler Haluk Levent Kerimcan Durmaz Yangın AHBAP Derneği orman yangınları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.