Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk'ten tepki çeken yardım kampanyası

Eylül Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Öztürk, yangın ve sel bölgesine gönderecek parasının kalmadığını söyledi. Yardım göndermek için takipçilerine kendi ürünlerini satın aldırmak isteyen Öztürk'e tepki yağmaya başladı.

Türkiye'nin farklı noktalarında meydana gelen sel ve yangın bölgelerine yardım göndermek için takipçilerine kendi ürünlerini satın aldırmak isteyen fenomen ve tiyatro oyuncusu Eylül Öztürk'e tepki yağdı.


SATTIĞI ÜRÜN KARŞILIĞINDA BAĞIŞ YAPTI

 Öztürk, yangında evleri zarar gören vatandaşlar için takipçileriyle sosyal medya üzerinden yardım topladı. Öztürk, yardım için ayırdıkları bütçenin hepsini kullandıklarını söyleyerek ürün satışı yaptığı takdirde bağış göndereceğini söyledi.

 

"BİZ KİMSEDEN KARŞILIKSIZ PARA TOPLAMADIK"


Fenomen, gönderdiği tırların üzerinde markasının adını yazdırmasıyla ilgili "O para halkın değil mi?" diye mesaj atan takipçisine "Değil arkadaşlar. O para bize ait. Biz kimseden karşılıksız para toplamadık. Biz bir marka olarak satış yaptık. Parasını veren ürününü aldı, üstelik en indirimli haliyle. Biz de fatura kestik, üstüne devlet vergisini ödedik. Ve kalan karı, yani bize ait olan kısmını cebimize koymak yerine yardım tırı çıkarttık. Böylelikle bir ürün alırken güzel bir şeye de vesile olmuş olundu" dedi.

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk'ten tepki çeken yardım kampanyası ile ilgili etiketler eylül öztürk bağış yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.