Sosyal medya fenomeni Ata Benli'den ırkçı paylaşım: Hiç entübe Suriyeli gördünüz mü?

MasterChef ve Survivor yorumlarıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Ata Benli, Suriyeli göçmenler hakkında skandal bir paylaşımda bulundu. "Hiç entübe Suriyeli gördünüz mü?" diyen Benli'ye tepki yağdı.

MasterChef ve Survivor yorumlarıyla sosyal medyada dikkat çeken Ata Benli, Suriyeli göçmenlerle ilgili skandal bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya fenomeni Ata Benli'den ırkçı paylaşım: Hiç entübe Suriyeli gördünüz mü?

Benli'nin, "Hiç entübe ya da yoğun bakımda Covid'den dolayı yatan Suriyeli gördünüz mü?" mesajı sosyal medyadan büyük tepki çekti. Twitter kullanıcıları, tepkilerini dile getirirken, Benli'yi 'vicdandan, insanlıktan nasibini almış', 'ırkçı' gibi sözlerle eleştirdi.

Sosyal medya fenomeni Ata Benli'den ırkçı paylaşım: Hiç entübe Suriyeli gördünüz mü? - Resim : 2


ATA BENLİ KİMDİR?

Sık sık magazin gündemine giren ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Ata Benli, 21 Ocak 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul'da yaşayan ve mimarlıkla uğraşan Ata Benli aynı zamanda MasterChef ve Survivor yorumları ile dikkat çekiyor.

Sosyal medya fenomeni Ata Benli'den ırkçı paylaşım: Hiç entübe Suriyeli gördünüz mü? ile ilgili etiketler Suriyeli ata benli sosyal medya fenomeni covid-19 entübe
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.