Sosyal medya Emmün Ateş için ayakta

Gaziantep'te eşi tarafından feci şekilde dövülen, yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Emmün Ateş için sosyal medya ayaklandı. Kadına karşı şiddetin son bulmasını isteyen yüzlerce kişi #EmmününSesiniDuyun etiketiyle tepkilerini dile getirdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Eşi Turgut Ateş tarafından, anne ve ablası ile görüşmediği ayrıca geçinemediği gerekçesi ile feci şekilde dövülerek bıçaklanan Emmün Ateş’in yakınları, sosyal medyadan isyan etti.

 “KADIN CİNAYETLERİNİN ÖNÜNE GEÇİLSİN!”

Bıçaklanan genç kadının bir yakını, “Kuzenim(23) kocası tarafından canice bıçaklı saldırıya uğradı 2 çocuk annesi çocuklarının babası hayat arkadaşı dediği insan yüzünü ellerini boynunu defalarca kesti yüzünü tanınmayacak hale getirdi en küçük çocuğu annesine bakamıyo ve konuşamıyo çocukların. Daha fazla kadın ölsün istemiyoruz daha fazla çocuk annesiz kalsın istemiyoruz artık biri bizi duysun kadın cinayetlerinin önüne geçilsin! “ yazdı.

KADINA ŞİDDETE SON!

Sosyal medyada birlik olan kadınlar, kadına şiddetin önlenmesi ve kadınların sesinin duyurulması için adeta isyan ederek, #EmmününSesiniDuyun hastag’i açtı.

İşte yazılan mesajlar:

 Olay Gaziantep/Karataş da yaşandı,ses getirsin istiyoruz @feyzaltun @haluklevent @GaziantepOlay

Bu kadar etkileşime rağmen hala gündeme giremiyor oluşumuz beni delirtti
#EmmününSesiniDuyun

 İlk fotoğrafta ki mutluluğun son fotoğrafta acı ve vahşete dönüşmesi çok canımı acıttı Allah belasını versin bu caninin

 Daha fazla kadın ölsün istemiyoruz daha fazla çocuk annesiz kalsın istemiyoruz artık biri bizi duysun kadın cinayetlerinin önüne geçilsin!
#EmmününSesiniDuyun

Bu vahşete sessiz kalma göz yumma ateş sadece düştüğü yeri yakmasın
#EmmününSesiniDuyun

Sosyal medya Emmün Ateş için ayakta

 

Sosyal medya Emmün Ateş için ayakta ile ilgili etiketler Gaziantep Twitter Sosyal Medya bıçaklama emmün ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.