Sosyal medya dedikodusu... Meral Akşener, Gültekin Uysal'ı takipten çıkardı mı?

Sosyal medyada Meral Akşener'in Ümit Özdağ’a karşı ‘çocuk tecavüzü’ yorumu ile tepki çeken Gültekin Uysal’ı Twitter'dan takip etmeyi bıraktığı iddia edildi.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın kendisi hakkındaki sözlerine tepki gösteren Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Twitter'dan çok sert ifadeler kullandı.

"İSTİSMARA UĞRAMIŞ ÇOCUK" BENZETMESİ

Uysal'ın açıklamasındaki "istismara uğramış çocuk" benzetmesi büyük yankı uyandırdı. Uysal paylaşımını kısa sürede silerken, konu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Uysal, paylaşımında "Ümit Özdağ denen şeref yoksunu; çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile bir ömür boyu alnından, aklından ve ruhundan istesen de silemeyeceğin 'bir darbecinin çocuğu olma' travması ve instiyakla zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; Şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim!" ifadelerini kullandı. 

AKŞENER, GÜLTEKİN UYSAL'I TAKİPTEN ÇIKARDI MI?

6'lı Masa liderlerinden olan Uysal'ın tepki çeken bu açıklamaları sonrası İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve Uysal ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. 

Sosyal meydada yayılan iddialara göre Akşener, Ümit Özdağ’a karşı ‘çocuk tecavüzü’ yorumu ile tepki çeken Gültekin Uysal’ı Twitter'dan takip etmeyi bıraktı.

Sosyal medya dedikodusu... Meral Akşener, Gültekin Uysal'ı takipten çıkardı mı? ile ilgili etiketler Meral Akşener Gültekin Uysal
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.