Sosyal medya bunu konuşuyor: PKK'lı İBB çalışanı dağdan böyle inmiş

PKK'nın dağ kadrosunda olduğu belirlenen İBB çalışanı Şafak D. ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. İBB personelinin dağdan inerkenki görüntüleri sosyal medyaya yansıdı. 'Bana haber geldi' diyen personelin görüntüleri gündemi sarstı.

İBB çalışanı Şafak Duran, dün PKK mensubu olduğu iddiasıyla belediye binasında gözaltına alındı. Bugünse Duran'ın PKK kampında dağda çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Görütülerde dağdan inerken arkadaşlarıyla konuşması yansıyan PKK'lı belediye çalışanının o anları sosyal medyada binlerce vatandaşın tepkisini çekti.

Sosyal medyada İBB ve İmamaoğlu'na tepkiler çığ gibi artarken bu video 'Herşey Çok Güzel Oldu' dimi İstanbul ibaresi ile paylaşılıyor

Sosyal medya bunu konuşuyor: PKK'lı İBB çalışanı dağdan böyle inmiş

SOSYAL HİZMET UZMANI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde sosyal hizmet uzmanı olarak çalışan Şafak D.'nin 2016 yılında Şırnak'ta terör örgütü üyelerinden elde edilen dokümanlarda kırsal alanda elinde uzun namlulu silahla çekilmiş fotoğraflarının çıkması üzerine harekete geçti.

SORGUSU SÜRÜYOR

Dün polis ekipleri, İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün Üsküdar'daki Anadolu Yakası Sosyal Yardım Birimi'nde çalışmakta olan zanlıyı gözaltına aldı. Silahlı terör örgütüne üye olmaktan işlem gören şüphelinin, emniyetteki sorgusu sürüyor.

 

Sosyal medya bunu konuşuyor: PKK'lı İBB çalışanı dağdan böyle inmiş ile ilgili etiketler İBB PKK dağ şafak d
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.