Sosyal medya bu videoyu konuşuyor! Kendisini kurtaran köpeği unutmayan karaca bakın ne yaptı...

ABD'de insanlığın örnek alması gereken bir vefa örneği yaşandı. Bir köpek, gölde mahsur kalan karacayı kurtardı. Kurtulan karaca da ertesi gün köpeği ziyarete geldi. Sosyal medyada yayınlanıp viral olan o anlar binlerce beğeni aldı.

ABD'nin Virgina eyaletinde yaşayan Ralph Dorn, 2 Haziran'da evinin arkasındaki gölde daha önce şahit olmadığı bir görüntüyle karşılaştı.

KAYBOLAN KÖPEK KARACAYLA BİRLİKTE GÖLDE BULUNDU

Dorn'un köpeği Harley, akşam bir anda ortadan kayboldu. Bunun üzerine evin etrafında köpeği aramaya çıkan Dorn, köpeğini bir karacayla birlikte gölde buldu.

Dorn, "Karaca göle nasıl girdi bilmiyorum ama Harley de bariz şekilde neden veya niçin diye sormadan harekete geçmiş" dedi.

Sosyal medya bu videoyu konuşuyor! Kendisini kurtaran köpeği unutmayan karaca bakın ne yaptı...

FACEBOOK'TA BİNLERCE BEĞENİ ALDI

62 yaşındaki köpek sahibi, Harley'nin karacaya yardımcı olarak kıyıya doğru yüzmesini sağladığını, karaca yolunu şaşırdığında da ona destek olarak kendisini yine kıyıya doğru yönlendirdiğini anlattı.

Dorn'un, Harley'nin dostça ve kahramanca davranışını anlattığı Facebook gönderisi yaklaşık 113 bin beğeni 257 bin paylaşım aldı.

Goldendoodle cinsi köpek, karacayı kıyıya çıkarınca yanından bir müddet ayrılmadı ve ona göz kulak oldu.

"TÜYLERİNİ YALAYIP BAKIMINI YAPTI"

"Harley karacayı bırakmak istemedi" diyen Dorn, "Sürekli onunla iletişime geçti, tüylerini yaladı ve ona bakım sağladı" ifadelerini kullandı.

İndependent'da yer alan habere göre; karaca kıyıya çıktıktan bir süre sonraysa annesi geldi. Bunun üzerine Dorn, 6 yaşındaki Harley'i içeri aldı. Anne, ikili eve girdikten sonra yavrusunun yanına geldi ve birlikte kıyıdan uzaklaşarak ormana doğru ilerlediler.

KARACA, KÖPEĞİN ZİYARETİNE GELDİ

Fakat karaca ertesi gün Harley'i ziyarete geldi. Dorn, "Bu sabah Harley huzursuzlandı ve camdan cama koşmaya başladı. Ben de ön kapıyı açtım, karacanın sesini duyduk" dedi.

Harley sesi duyunca dışarı fırladı ve karacanın yanına gitti. Bir süre birlikte vakit geçirdikten sonra Harley eve dönerken karaca da annesinin yanına gitti.

 

Sosyal medya bu videoyu konuşuyor! Kendisini kurtaran köpeği unutmayan karaca bakın ne yaptı... ile ilgili etiketler köpek gol ABD Facebook Sosyal Medya karaca viral

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.