Sosyal medya bu vatandaşı konuşuyor: Erdoğan sevgisi duygulandırdı! "Adam kalbimize girmiş kardeşim"

Sokak röportajında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili düşüncelerini dile getiren İstanbullu vatandaşın videosu sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuluyor. Erdoğan'a sevgisini samimi bir şekilde aktaran vatandaş "Adam bir defa kalbimize girmiş kardeşim, Parayla bu sevgiyi satın alamazsın. Pandemi nedeni ile dünya zorluk çekiyor. Bunlar uzaktan bulanıklığı görünce iktidarı hedef alıyor." dedi.

Bir sokak röportajında konuşan İstanbullu vatandaşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisi ve hakkındaki sözleri ilgi çekti. Vatandaşın kurduğu cümleler ve samimiyet sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazandı.

"BEN BU TİYATROYA GELMEM"

"Parayla bu sevgiyi satın alamazsın. Dünya düşmansa bir adama bilinki bu adam Barcelona'dan daha iyi top oynuyor. Adam gibi adam, ölürsem onunla ölürüm. Ben evde 3 çocuğumla baş edemiyorum. Burası 100 milyonluk ülke bir de orta doğu... Bulunduğun konjonktür tehlikeli kardeşim. Adam tehlikeli kara sularında cımbız ile bir şeyler söküyor. Allah milyon kere razı olsun." diyen vatandaş AK Parti dönemi ile eski Türkiye'yi kıyaslayarak, "Ben İstanbul'a geldiğimde çöp dağlarından geçilmiyordu. Her taraf çöptü. Sular akmıyordu. Su satın alıp kova ile traş oluyordum. Sözenleri hepsini bilirim. Ben bu tiyatroya gelmem." şeklinde konuştu.

Sosyal medya bu vatandaşı konuşuyor: Erdoğan sevgisi duygulandırdı! "Adam kalbimize girmiş kardeşim"

 

"BUNLAR UZAKTAN BULANIKLIĞI GÖRÜNCE İKTİDARI HEDEF ALIYOR"

'Ekonomik kriz' üzerinden yapılan algı operasyonlarına da değinen vatandaş, "Ağzında 25 TL'lik sigara, puro.. Bekliyor ki para bacadan dökülsün. Pandemi nedeni ile dünya zorluk çekiyor. Bunlar uzaktan bulanıklığı görünce iktidarı hedef alıyor." dedi.

 

SOSYAL MEDYADA BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Konuşması sosyal medyada beğeni yağmuruna tutulan adam "Kemaliymiş, Meraliymiş, bilmem neymiş.. Ben reisle geldim, reisle giderim. Adam kalbimize girmiş kardeşim. Kim gelirse gelsin, feriştahı gelse de Reis'e bir şey yapamaz. " ifadelerini kullandı.

Sosyal medya bu vatandaşı konuşuyor: Erdoğan sevgisi duygulandırdı! "Adam kalbimize girmiş kardeşim" ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı sokak ropörtajı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.