Sosyal medya bu tesadüfü konuşuyor: 09.05'te 1938 koordinatlı bir deprem meydana geldi!

Ulu Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83'üncü yıldönümünde saat tam 09.05'te Antalya'da meydana gelen deprem sosyal medyanın gündemine oturdu. Tüm Türkiye'nin minnetle Atatürk'ü anmak için saygı duruşunda bulunduğu sırada meydana gelen depremin koordinatlarındaki rakamlar ise '1938'.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği saat olan 09.05'te tüm yurt saygı duruşunda bulunurken yaşanan ilginç bir tesadüf sosyal medyanın gündemine oturdu. 

09.05'TE DEPREM MEYDANA GELDİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yayınlanan son depremler listesinde saat 09.05’te meydana gelen 1.8’lik sarsıntı dikkat çekti.

KOORDİNATLARI İSE: 1938!

Antalya’da Finike açıklarında meydana gelen depremin boylam değeri, “30.1938” olarak tespit edildi.

Bu tesadüf 10 Kasım sabahı sosyal medyanın en çok konuşulan gelişmeleri arasına girdi.

Sosyal medya bu tesadüfü konuşuyor: 09.05'te 1938 koordinatlı bir deprem meydana geldi!

Sosyal medya bu tesadüfü konuşuyor: 09.05'te 1938 koordinatlı bir deprem meydana geldi! ile ilgili etiketler Antalya Finike deprem Atatürk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.