Sosyal medya bu olayı konuşuyor: Navigasyon merdivene getirdi, otomobiliyle inmeye çalıştı!

İstanbul'dan Antalya'ya gelen iki arkadaş arabalarıyla gezintiye çıktıkları sırada navigasyon onları merdivenlere getirdi. Merdivenlerden aşağıya inmeye çalıştıkları sırada çevrede izleyen vatandaşlara 'Oradan indim, buradan indim ama şurada takıldım. Lütfen itekleyin, çıkacak başka yer yok.' demesi ise büyük şaşkınlık yarattı.

Navigasyon sebebiyle yaşanan otomobil kazalarına bir yenisi daha eklendi. 

VATANDAŞLAR ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ

Sosyal medya Antalya'da otomobiliyle merdivenlerden aşağı inmeye çalışan iki arkadaşın görüntülerini konuşuyor. Vatandaşların şaşkınlıkla izlediği ve müdahale etmediği olayda, kadın sürücünün kullandığı otomobil navigasyon nedeniyle merdivenlerde askıda kaldı.

 

"ŞURADA TAKILDIM, LÜTFEN İTEKLEYİN "

Videoda, vatandaşların tepkisiyle karşılaşan genç kadın, "Oradan indim, buradan indim ama şurada takıldım. Lütfen itekleyin, çıkacak başka yer yok" ifadelerini kullanırken başka bir kadının "Bir tek sana yer yok" yanıtı duyuluyor.

Sosyal medya bu olayı konuşuyor: Navigasyon merdivene getirdi, otomobiliyle inmeye çalıştı! - Resim : 2

ÇEKİCİ İLE YOLA TAŞINDI

Otomobilin merdivenlerden inmeye çalışırken askıda kalması sonrasında ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, dakikalarca aynı noktada kalan araç çekici ile yola taşındı.

Sosyal medya bu olayı konuşuyor: Navigasyon merdivene getirdi, otomobiliyle inmeye çalıştı! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.