Sosyal medya bu itirafı konuşuyor: Kocamın patronuyla ilişki yaşıyorum!

Twitter'da bir kadının yaptığı itiraf duyanları hayrete düşüren cinsten. İnsanların isimsiz itiraflarının bulunduğu sayfada bir kadın eşinin patronuyla ilişki yaşadığı itirafında bulundu. İlikisi nedeniyle kocasının sürekli terfi aldığını da belirten kadın gelen tepkiler sonrası 'Kocam, patronuyla ilişkiye girdiğimi bilmiyor.' dedi.

Sosyal medya hesabı Twitter'da insanların isimlerini gizleyerek itirafta bulunduğu bir sayfada hayrete düşüren bir itiraf yapıldı. 

"KOCAM PATRONUYLA İLİŞKİ YAŞADIĞIM İÇİN TERFİ ALIYOR"

Kadın bir kullanıcı, yaptığı paylaşımda, iş yerinde kocasının sürekli terfi aldığını söyledi. Paylaşımın akıllara durgunluk veren tarafı ise kadının, kocasının patronu ile ilişkisi olduğunu söylemesi ve eşinin bu yüzden terfi aldığını itiraf etmesi oldu.

 

"KOCAM EVDEN UZAKLAŞSIN DİYE TERFİ VERİYOR"

Kocasının bu durumu bilmediğini ve kendi çabası ile terfi aldığını düşündüğünü söyleyen kadın, yasak aşkının birkaç yıldır sürdüğünü açıkladı. Kadın ayrıca, kocasının terfi aldıkça daha fazla çalıştığını, bu sebeple evden uzaklaştığını ve sevgilisiyle daha fazla ilişkiye girebildiğini söyledi.

KULLANICILAR 'KOCASI KESİN BİLİYOR' DİYOR

Kadının itirafı sonrasında birçok kişi, kocanın ilişkiyi bilmemesinin mümkün olmadığını, karşılıklı menfaatler nedeniyle görmezden geldiği yorumunu yaptı.

Sosyal medya bu itirafı konuşuyor: Kocamın patronuyla ilişki yaşıyorum! ile ilgili etiketler Twitter Sosyal Medya itiraf patron
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.