Sosyal medya bu gelini konuşuyor! Düğün günü barmenle basıldı! Savunması pes dedirtti...

Sosyal medya düğün günü barmenle ilişkiye giren gelinin videosu ile çalkalanıyor. Kendi düğününde salonunun kuytu bir köşesinde barmenle cinsel ilişkiye giren gelin, damadın sağdıcı tarafından basıldı. Saniye saniye kameraya yansıyan o anlarda gelinin pişkin tavırları ise izleyenleri hayrete düşürdü.

Sosyal medya düğün gecesi barmenle ilişkiye giren gelin videosu ile sallandı. Düğün sırasında kaydedilen görüntülerde, damadın arkadaşı beklemediği bir olayla karşılaştı.

DAMADIN ARKADASI VİDEOYA ÇEKTİ

Düğün salonunun kör bir noktasında gelin ve barmeni cinsel ilişkiye girerken yakalayan damadın arkadaşı, 40 saniyelik bir video kaydı aldı. Yakalandıklarını anlayan gelin ve barmenin şaşkınlıkları gözlerden kaçmadı.


"BURADA NELER OLUYOR" SORUSUNA CEVABI PES DEDİRTTİ

Barmenin söz konusu videoda, "Bu kim, senin kocan mı?" diye seslendiği duyuluyor. Gelin de yakalanmasının ardından hızla toparlanmaya çalıştı. Sağdıcın "Burada neler oluyor?" sorusuna "Neler olduğunu biliyorsun" diyen gelinin rahat tavırları videoya damga vurdu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Söz konusu video, internet ortamında yayınlandıktan sonra günün en fazla izlenen videoları arasına girdi. Görüntülerdeki gelin ve barmenin kimlikleri ise açıklanmadı.

Sosyal medya bu gelini konuşuyor! Düğün günü barmenle basıldı! Savunması pes dedirtti... - Resim : 2

 

Sosyal medya bu gelini konuşuyor! Düğün günü barmenle basıldı! Savunması pes dedirtti... ile ilgili etiketler Düğün Gelin Damat barmen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.