Sosyal medya 10 yaşındaki kitap kurdu Atakan'ı konuşuyor

10 yaşındaki Atakan, bir anda gündem oldu. Kitap fuarında kitap seçerken tesadüfen karşılaşılan Atakan'ın felsefe, eğitim, adalet üzerine yaptığı açıklamalar ve bilge tavrı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Yaşına rağmen okuduğu kitapların seviyesi herkesi hayrete düşürdü.

5 ayda 250 kitap okuduğunu söyleyen 10 yaşındaki Atakan'ın görüntüleri, "kitap fuarında tesadüfen karşılaştım" denilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Felsefe, eğitim, adalet üzerine yaptığı açıklamalar ve bilge tavrıyla görenleri şaşkına çeviren Atakan'la ilgili Twitter'da çok sayıda yorum geldi. Kimileri bunun bir kurgudan ibaret olduğunu iddia ederken; kimileri ise Atakan'ın inanılmaz bir yetenek olduğu görüşünde birleşti.

İşte sosyal medyada 'küçük filozof' Atakan'la ilgili yapılan yorumlar;

Sosyal medya 10 yaşındaki kitap kurdu Atakan'ı konuşuyor

 Sosyal medya 10 yaşındaki kitap kurdu Atakan'ı konuşuyor - Resim : 2

Sosyal medya 10 yaşındaki kitap kurdu Atakan'ı konuşuyor - Resim : 3

Sosyal medya 10 yaşındaki kitap kurdu Atakan'ı konuşuyor - Resim : 4

Sosyal medya 10 yaşındaki kitap kurdu Atakan'ı konuşuyor - Resim : 5

Sosyal medya 10 yaşındaki kitap kurdu Atakan'ı konuşuyor - Resim : 6Sosyal medya 10 yaşındaki kitap kurdu Atakan'ı konuşuyor - Resim : 7

Sosyal medya 10 yaşındaki kitap kurdu Atakan'ı konuşuyor ile ilgili etiketler Atakan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.