"Sosyal Alem" yeni bölümüyle yayında!

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, gazeteci-yapımcı Elif Dağdeviren ve yazar Selahattin Yusuf ile “Sosyal Alem” yeni bölümüyle yayında…

Türkiye’nin yakından tanıdığı 3 önemli isim, “Sosyal Alem”in yeni bölümünde sosyal medyanın en çok konuşulan başlıklarının farklı pencerelerden değerlendirmeye devam ediyor.

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, yapımcı Elif Dağdeviren ve yazar Selahattin Yusuf, “Sosyal Alem”in yeni bölümünde İstanbul'da intihar eden 4 kardeşin acı sonundan yola çıkarak, bireyin toplumda yalnızlaşması, yok olmaya başlayan imece kültürü ve mahalle dayanışmasını irdeledi. 

"Sosyal Alem" yeni bölümüyle SuperHaber Youtube kanalında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

"Sosyal Alem" yeni bölümüyle yayında! ile ilgili etiketler İstanbul Üsküdar Deniz Ülke Arıboğan sosyal alem Elif Dağdeviren selahattin yusuf
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.