Sosa ve Burak'la birlikte 5 yıldız "Feda" dedi

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Feda çağrımıza olumlu yanıt veren futbolcularımıza teşekkür ediyoruz" dedi. Karadeniz ekibinde Onur Recep Kıvrak, Sosa, Olcay Şahan, Burak Yılmaz ve Onazi ile yeni sözleşme yapılacak...

Trabzonspor'da sözleşmesi devam eden futbolcularla bu hafta yeni mukaveleler yapılacak. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, oyunculara yaptıkları fedakarlık çağrısının olumlu yanıt bulduğunu ve bu hafta içerisinde yeni sözleşmelerin imzalanacağını söyledi. Yönetim 5 oyuncuya yeniden imza attırmayı planlıyor.

İLK FEDAKARLIĞI ONUR YAPTI

Göreve geldikten kısa bir süre sonra yüksek maliyetli oyunculardan fedakarlık çağrısında bulunan Trabzonspor Yönetimi ilk olumlu mesajı Bordo-Mavili ekibin kaptanı Onur Recep Kıvrak'tan almıştı.

HACISALİHOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR

Onur Recep Kıvrak'ın ardından Olcay Şahan, Sosa, Burak ve Onazi de indirim yapabileceklerini yönetime iletti. Hacısalihoğlu, "Feda çağrımıza olumlu yanıt veren futbolcularımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Sosa ve Burak'la birlikte 5 yıldız "Feda" dedi ile ilgili etiketler Trabzonspor onur recep kıvrak Hayrettin Hacısalihoğlu Sosa Olcay Şahan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.