Sorumsuzluğun böylesi: Çocuğa kullandırdığı motosikletin arkasına oturup telefonla konuştu!

Fatih'te trafiğin ortasında görenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. Bir adam, önünde oturttuğu çocuğa motosikleti kullandırıp, cep telefonuyla konuştu. Hem kendilerini hem de trafiktekileri tehlikeye atan motosiklettekileri, başka bir sürücü cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydetti. İşte o tehlikeli anlar...

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Fatih Fevziye Caddesi'nde meydana geldi.

GÖRENLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, önünde oturttuğu çocuğa motosikleti kullandırırken kendisi cep telefonuyla konuşan kişi görenleri şaşkına çevirdi.

HEM KENDİ CANLARINI HEM DE TRAFİKTEKİLERİ TEHLİKEYE SOKTU

Cep telefonuyla konuşurken motosikletin kontrolünü tamamen çocuğa bırakan kişi, hem canlarını hem de trafiği tehlikeye soktu. Görüntülerdeki motosiklet bir süre sonra gözden kayboldu.

Sorumsuzluğun böylesi: Çocuğa kullandırdığı motosikletin arkasına oturup telefonla konuştu! ile ilgili etiketler Motosiklet Fatih semti İstanbul Trafik Çocuk Sürücü cep telefonu kamera

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.