Sörloth'tan transfer açıklaması! 

Süper Lig'de lider durumda bulunan Trabzonspor'un bu başarısındaki en büyük paya sahip olan isimlerden biri şüphesiz Alexander Sörloth. Norveçli attığı gollerle bordo-mavili ekibi taşırken, Avrupa'nın devlerini de peşine takmayı başardı. Yıldız golcü, gelecek planlarına dair açıklama yaparken, "Transfer görüşmelerini sezon sonuna bırakalım" dedi.

Gösterdiği müthiş performansla Trabzonspor'u sırtlayan ve Avrupa'nın devlerinin de listesine girmeyi başaran Alexander Sörloth, şu an için transferi düşünmüyor.

Sörloth'tan transfer açıklaması! 

Norveçli yıldızın, menajeriyle yaptığı görüşmede, "Transfer görüşmelerini sezon sonuna bırakalım. Önceliğim Trabzonspor'la şampiyon olmak. Bunu başardığım takdirde çok daha iyi teklifler alacağımı biliyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

NAPOLI ISRARI DEVAM EDİYOR

Napoli'nin, Trabzonspor'da çok iyi bir sezon geçiren Alexander Sörloth'un peşinde olduğu İtalyan basınının gündeminde. Bordo-mavili takımın sezon başında 2 yıllığına kiraladığı ve bonservisi İngiltere Premier Lig takımı Crystal Palace'ta bulunan Sörloth'un, Napoli'de bekleneni veremeyen Arkadiusz Milik'in yerine transfer edileceği iddia edildi.

Bu sezon 19 golle krallık yarışında zirvede olan Sörloth'u Napoli'nin yanı sıra Bayern Münih ve Sevilla gibi Avrupa'nın önde gelen takımları da takip ediyor.

Sörloth'tan transfer açıklaması!  ile ilgili etiketler Trabzonspor Trabzon Alexander Sörloth Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.