Sörloth'tan Bayern Münih'e transfer olacağı iddialarına net cevap

Bu sezon Trabzonspor'da harikalar yaratan Alexander Sörloth, Alman ekibi Bayern Münih'e transfer olacağı yönündeki haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor forması giyen Alexander Sörloth, Alman devi Bayern Münih'e transfer olacağı yönündeki iddialara cevap verdi.

ÖNCELİĞİ TRABZONSPOR

İspanyol basınına konuşan Norveçli golcü, transfer söylentilerinden haberdar olduğunu ancak Trabzonspor'a odaklandığını ve bordo mavili ekiple şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti.

''SORUMSUZCA DAVRANIŞ OLUR''

Alexander Sörloth şu an için transfer hakkında konuşmanın doğru olmadığını, sorumsuzca bir davranış olacağını söyledi.

Alexander Sörloth'un Bayern Münih açıklaması şu şekilde:

"Dedikodulardan haberim var. Böyle söylentiler her zaman çıkar ancak ben şu anda sadece Trabzonspor'a odaklanmış durumdayım. Burada büyük bir takım ruhu var. Şampiyon olmak istiyoruz. Bu dönemde transfer hakkında konuşmak uygun olmaz. Aynı zamanda sorumsuzca bir davranış olur."



Sörloth'tan Bayern Münih'e transfer olacağı iddialarına net cevap ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer Bayern Münih Alexander Sörloth söylenti
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.