Sörloth transferi için Milan'dan sürpriz atak! 

Sezon başında Premier Lig ekibi Crystal Palace'dan bordo mavili kulübe kiralık transfer olan Norveçli golcü, attığı gollerle takımını zirveye taşırken, Avrupa transfer piyasasında da adını üst sıralara yazdırmayı başardı. Bu kez transfer iddiası İtalya'dan geldi... Calcionline.com adlı internet sitesinde yer alan habere göre; Sörloth transferi için Milan devreye girdi ve operasyonda kilit ismi devreye soktu! 

Trabzonspor'un yıldız golcüsü Alexander Sörloth için transfer pazarı iyiden iyiye kızışıyor... Daha önce Real Madrid ve Napoli kulüplerinin kendisiyle ilgilendiği bilinen Norveçli golcü için bu kez sürpriz bir iddia gündeme geldi.

İtalyan medyasında yer alan habere göre, sezon başında Premier Lig ekibi Crystal Palace'dan bordo mavili kulübe kiralık gelen Sörloth için Çizme'de büyük bir transfer girişimi başladı.

Daha önce İspanyol devi Real Madrid'in Sörloth için yakın temasta bulunduğu aktarılan haberde, bu kez Milan'ın devreye girdiği yazıldı. Öte yandan kırmızı-siyahlıların dev operasyonda kilit bir ismi devreye soktuğu aktarıldı.

Sörloth transferi için Milan'dan sürpriz atak!  ile ilgili etiketler Milan Alexander Sörloth Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.