Şoray Uzun'dan Rasim Öztekin'e duygusal veda

Usta ouncu Rasim Öztekin'in vefatı sonrası Seksenler dizisinde birlikte oynadığı Şoray Uzun'dan duygusal bir veda mesajı geldi. Uzun, "Seni çok özleyeceğiz sevgili abim... Zaten özleyeme başladık bile..." dedi.

Türk tiyatrosu ve sinemasının usta ismi Rasim Öztekin geçirdiği kalp krizi sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta oyuncunun vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Rasim Öztekin'in baş rolünü oynadığı Seksenler dizininden rol arkadaşı Sarayız Uzun duygusal bir mesaj paylaştı. Instagram hesabından bir paylaşım yapan uzun şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi sen gittin öyle mi Rasim abi? Bir gün böyle bir şey yazacağımı hiç düşünmezdim biliyor musun? Seni tanıyan hemen herkes gibi En çok sohbetlerimi özleyeceğim... Neşemizi... Kahkahalarımızı... Keyfim yerinde değilken hep derdim kendi kendime; 'boşver be olum. Birazdan Rasim abi ile buluşacağız.' Sen nasılsa bütün tatsızlığımın kaygılarımız, bazen boşluklarımız alırdın. Senin içinde fırtınalar koparken bile bizim kayığı yanaştırırdın kıyın. Sana veda etmek çok zor olacak biliyor musun?!. Bun bir gün hepimiz için olacağını belmeme rağmen buna hiç hazırlamamışız kendimizi. Seni çok özleyeceğiz sevgili abim. Zaten çok özlemeye başladık bile... Güle güle usta... Güle güle güzel adam... Güle güle canım abim benim Mekanın cennet olsun inşallah"

Şoray Uzun'dan Rasim Öztekin'e duygusal veda

Şoray Uzun'dan Rasim Öztekin'e duygusal veda ile ilgili etiketler Rasim Öztekin Seksenler şoray uzun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.