15 Temmuz'un kahraman doktoruna öldüresiye dayak!

15 Temmuz FETÖ'cü hain darbe girişimine direnişin gizli kahramanlarından, ortopedi cerrahı uzman doktor Murat Korkmaz Sapanca'da çirkin bir saldırıya uğradı. Doktor Korkmaz, jandarma güçlerinin gözleri önünde, bir otelin yöneticileri ve personeli tarafından öldüresiye dövüldü! Doktora silah çekildiği de gelen bilgiler arasında...

15 Temmuz gecesi, tatilde olmasına rağmen görev yaptığı hasteneye koşup saatlerce FETÖ'cülerin yaraladığı vatandaşları ameliyat eden ortopedi cerrahı uzman doktor Murat Korkmaz Sapanca'da öldüresiye dövüldü.

Kardeşinin düğünü için, 21 Temmuz'da Sapanca'da bulunan Sopeli Doğal Yaşam Köyü'nde salon kiralayan doktor Murat Korkmaz ve ailesi, hiç beklemedikleri bir olayla karşı karşıya kaldı.

Düğün gecesi kabus yaşayan ve otel sahiplerinden öldüresiye dayak yiyen doktor Murat Korkmaz adeta linç edildi.

Düğünün organizasyonunun gerçekleştiği Sopeli Doğal Yaşam Köyü otoparkında yaşanan olayın fitilini otopark alanı nedeniyle yaşanan tartışma ateşledi.

Murat Korkmaz çirkin saldırıyı şöyle anlattı;

"Bize düğün yemeği için uzak bir yerde park yeri vermişlerdi, 'Ailemizde yaşlılar var, şuraya yakın bir yere park edelim' dedik. Sonra bize, 'Sesini yükseltme lan!' diyerek saldırdılar! Basit bir konuşma ile başladı her şey. Otelin sahipleri, isminin "Fikret" olduğunu öğrendiğimiz bir ortak, hiç ayırmaya çalışmadı bizi. Tam tersine personelini kışkırtarak üzerimize saldırttı!"

15 Temmuz'un kahraman doktoruna öldüresiye dayak!

"BANA SİLAH ÇEKTİLER"

Olayda babasının, annesinin, kardeşinin ve damatlarının darp edildiğini ifade eden doktor Korkmaz, otoparkta 5 kişi olduklarını, otelin otopark görevlileri ve sahiplerinin de aralarında bulunduğu 50 kişi tarafından öldüresiye dövüldüklerini söyledi.

Darp sonucu, bel kemiğinde çatlak, akciğerinde ödem oluştuğunu belirten Korkmaz yüzüne de ağır darbeler aldığını dile getirdi.

Korkmaz yaşadıklarını, "Birisi silah çekti bana doğrulttu. Bizimkiler araya girdi engel oldu, yoksa vuracaktı beni." diye anlattı.

15 Temmuz'un kahraman doktoruna öldüresiye dayak! - Resim : 2

JANDARMA VE YEREL YETKİLİLERE AĞIR SUÇLAMA

Doktor Korkmaz ayrıca, bu saldırı yaşanırken jandarmanın olay yerinde olduğunu ve bir astsubay komutasında olan jandarma güçlerinin olay müdahale etmediğini belirtti.

"Jandarma yüzümüze bakmakla yetindi. En sonunda dayaktan bilincim kapandı." diyen Korkmaz şöyle konuştu;

"Olayı şuna bağlıyoruz; oradaki halktan öğrendiğimiz kadarıyla, bu Sopeli denen yerde daha önce de böyle olaylar olmuş, hatta bize 'Neden gittiniz oraya!' dediler. Bizim böyle bir şeyden haberimiz yoktu."

15 Temmuz'un kahraman doktoruna öldüresiye dayak! - Resim : 3

15 Temmuz'un kahraman doktoruna öldüresiye dayak! ile ilgili etiketler Sapanca Darp doktor Sopeli Doğal Yaşam Köyü sopeli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.