Sonunda protokol imzaladılar! Coşkun Sabah'ın eşi Ceyda Sabah kimdir?

Coşkun Sabah ve eşi Ceyda Sabah yine gündemde. Uzun süredir boşanma davaları süren çift avukatları aracılığı ile boşanma protokolü yaptı. Peki, Ceyda Sabah kimdir?

Sabah çifti boşanma davalarıyla sosyal medyada olay oldu. Ceyda Sabah, 19 yıllık eşi Coşkun Sabah ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Çift avukatları aracılığı ile boşanma protokolü imzaladı.Boşanması ile olay olan Ceyda Sabah kimdir?

Uzun süredir boşanma davaları süren Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah, avukatlarıyla yaptıkları görüşme sonunda boşanma protokolü yaptı. Sabah çiftinin boşanma davası magazin gündeminde.

Coşkun Sabah ile hayatını birleştirdikten sonra ‘Sabah’ soyadını alan Ceyda Sabah’ın evlilik öncesindeki soyadı ‘Okay’dı. 1995 yılında Türkiye 2. güzeli seçilen Ceyda Sabah, 1997 yılında Türk şarkıcı, besteci ve Udi Coşkun Sabah ile nikah masasına oturdu. Evlendikten sonra mankenlik mesleğini bırakan Ceyda Sabah’ın Rosa (d. 1999) ve Helen (d.2009) adlarında 2 kızı var. Evliliğini gözlerden uzakta yaşayan Ceyda Sabah, eşi Coşkun Sabah’ın kendisine ihanet ettiği gerekçesiyle boşanma davası açtı. Ancak 19 yıldır evli olan çiftin boşanma süreci çiftlerin anlaşmaya varamaması nedeniyle uzadı.

Sonunda protokol imzaladılar! Coşkun Sabah'ın eşi Ceyda Sabah kimdir? ile ilgili etiketler coşkun sabah ceyda sabah
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.