Sonunda ortaya çıktı! İşte oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun eski eşi

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde canlandırdığı 'Mukaddes yenge' rolüyle gönüllerde taht kuran 52 yaşındaki sinema ve dizi oyuncusu Esra Dermancıoğlu, sosyal medya hesabından sürpriz bir paylaşıma imza attı. Ünlü oyuncu aldattığını söylediği eski eşi ve 17 yaşındaki kızı Refia ile birlikte olan karesini paylaştı.

Geçtiğimiz aylarda eski eşi tarafından aldatıldığını söyleyen 52 yaşındaki oyuncu Esra Dermancıoğlu şimdiye kadar adını bile sır gibi sakladığı eski eşi ile bir araya geldi. Ünlü oyuncu eski eşiyle olan karesini Instagram hesabından paylaştı.


Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz haftalarda çarpıcı bir itirafta bulunmuştu. Eski eşinin kendisini aldattığını söyleyen Dermancıoğlu, "Biz bir seyahate gideceğiz. O gece misafirlerimiz gitti, berjerde oturuyoruz. 'Sen beni aldatıyor musun?' dedim. 'Evet' dedi. Sonra konuştuk, çok da konuştuk. Ardından da boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Benim kızımın babası çok da şeker bir adam ama yani sıkılmış..." diye konuşmuştu.


"ARADA GEL SANA MAKARNA YAPAYIM"

Kızı Refia ve eski eşiyle birlikte çekilen fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Esra Dermancıoğlu, paylaşımına, "Çok hoşça kal Refoşumuz... Memo arada bir gel sana makarna yapayım." notunu düştü.

Sonunda ortaya çıktı! İşte oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun eski eşi

Esra Dermancıoğlu böylelikle merak edilen eski eşinin de yüzünü göstermiş oldu.


''ALDATILMAK BENİM İÇİN SORUN DEĞİL''

Dermancıoğlu "Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil. Bir erkeğin ya da bir kadının birbirini aldatma konusunu asla adalet içine sokmuyorum. Bu başka bir güdü, istemiyordur başka bir şeydir.” şeklindeki açıklamalarıyla duyanları şaşırtmıştı.

 

Sonunda ortaya çıktı! İşte oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun eski eşi ile ilgili etiketler Esra Dermancıoğlu Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.