Sonunda inadından vazgeçti! Merve Boluğur maske taktı

Daha önce sokakta maskesiz dolaştığı için iki kez para cezası alan ve “Benden hastalık değil, sağlık geçer” sözleriyle kendini savunan oyuncu Merve Boluğur sonunda maske taktı.

Merve Boluğur, pandemi döneminde maske kuralına uymadığı haberleriyle birçok kez gündeme geldi. Ünlü oyuncuya iki kez de para cezası kesildi. Buna rağmen maske takmamakta direten Boluğur, muhabirlere yaptığı “Benden hastalık değil, sağlık geçer” açıklamasıyla da uzun süre konuşuldu.

'HAVAMDA DEĞİLİM'

33 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Nişantaşı'nda tek başına görüntülendi. Uzun süredir ekranlarda olmamasına rağmen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Merve Boluğur, parmak arası terlikleri ve iddialı dekoltesiyle dikkat çekti.

Merve Boluğur


Boluğur'un bu kez burnunu açıkta bıraksa da maskesini taktığı görüldü. Kıyafetiyle dikkat çeken genç oyuncu, muhabirleri görünce surat astı. Soruları “Bugün havamda değilim” diyerek yanıtsız bırakan Boluğur, hızlı adımlarla uzaklaştı.

 

Sonunda inadından vazgeçti! Merve Boluğur maske taktı ile ilgili etiketler Merve Boluğur maske
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.