Sonunda Be Sadık Baba! Üç Kız Kardeş Dizisinde Kavuşma Sahnesi Göz Doldurdu

Kanal D'nin Salı akşamlarına damga vuran Üç Kız Kardeş dizisi 29. bölümde Sadık Baba ve Türkan arasındaki kavuşma anı sosyal medyaya damga vurdu. Somer, yumruğu yedi ama ağzından girip burnundan çıkarak Türkan'ın babası Sadık'ı ikna etti. İşte Üç Kız Kardeş son bölüm detayları...

Üç Kız Kardeş dizisi Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi olmaya devam ediyor. İclal Aydın'ın romanından uyarlama olan ve başrollerinde Özgü Kaya, Berker Güven, Reha Özcan, Almila Ada ve İclal Aydın'ın rol aldığı dizide heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ'TE KAVUŞMA ANI

Türkan'ın (Özgü Kaya) masumiyetine ikna etmek için karşı karşıya gelen Somer ve Sadık arasında yaşanan kavga sonrasındaki sarılma seyircinin de gözlerini doldurdu. Somer, (Berker Güven) ne yapıp edip Sadık'ı ikna etti ve Türkan ile olan küslük sona erdi.

İşte o sahneden kareler

 

Sonunda Be Sadık Baba! Üç Kız Kardeş Dizisinde Kavuşma Sahnesi Göz Doldurdu ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.