Sonra tepki gösteren kadına saldırdı...

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde kimliği belirsiz bir kadın, iddiaya göre yavru bir köpeğe elindeki sopayla saldırıp yüzünü yaraladı. İlçede yaşayan Polonya uyruklu bir hayvansever kadın duruma tepki gösterince, saldırıdan o da nasibini aldı. Polonyalı hayvansever o anları ise cep telefonuyla görüntüledi.

Soğucak'taki Ceylankent Sitesi Küme Evleri yakınındaki bir evde yaşayan kimliği öğrenilemeyen bir kadın, iddiaya göre yavru bir köpeği sopayla dövmeye başladı. Eşi Türk olan Polonya uyruklu hayvansever Monica Özkaya (30), çevredeki sokak hayvanlarını beslerken, dövülen köpeğin inleme sesini duydu. Eve doğru yönelince iddiaya göre, kadının elindeki sopayla yavru köpeğe vurduğunu gördü. Cep telefonunu çıkartan Monica Özkaya, kadını görüntülemeye başladı. Monica Özkaya'nın çektiği görüntülerde ise eli sopalı kadının inleyerek kaçan köpeğin peşinden hızla yürüdüğü, Monica Özkaya'nın görüntü çektiğini fark edince "Çekme vallahi suratına patlatırım" diyerek elindeki sopayı salladığı ayrıca "Kapat o telefonu" diye bağırdığı duyuldu.

Monica Özkaya'nın "Kapatmayacağım" diye karşılık vermesi üzerine elindeki telefonu almaya çalıştığı da görüntülerdeki seslerden anlaşıldı. O anlarda yavru köpek, acı içinde saldırgan kadının yanından Monica Özkaya'ya doğru kaçmaya başladı.

Sonra tepki gösteren kadına saldırdı...

Görüntü, izleyenlerin tepkisini topladı. Monica Özkaya ortalık sakinleşince yeniden evin önüne gitti. Kadının baktığı yetişkin 2 köpeğin yavrularını sokaktan toplayıp aracına koydu. Ayrıca daha önce yavrulardan 3'ünün telef olduğu da öğrenildi. Kuşadası'nda İngilizlerin kurduğu hayvansever derneği ARK'ın üyesi Monica Özkaya'nın kurtardığı köpeklerden yaralı olanı veteriner tarafından tedavi edildi. Monica Özkaya'nın olayla ilgili şikayetçi olacağı belirtildi.

Sonra tepki gösteren kadına saldırdı... ile ilgili etiketler Aydın köpeğe işkence sopayla dövdü
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.