Popüler Haberler

Songül Öden'in yeni dizisi ne? Hangi kanalda yayınlanacak? Dizideki partneri kim?

Sevilen oyuncu Songül Öden yeni dizisinin hazırlıklarını sürdürürken, yapımdaki partneri de belli oldu. Songül Öden'in yeni dizisi ne? Hangi kanalda yayınlanacak? Dizideki partneri kim? Yeni sezonda yayınlanacak diziyle ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

Ekranların sempatik oyuncusu Songül Öden yeni bir diziye başlıyor. Yabancı yapım This is Us dizisinin Türk uyarlamasında kamera karşısına geçecek olan Songül Öden rolüne hazırlanıyor. Songül Öden'in yeni dizisi ne? Hangi kanalda yayınlanacak? Dizideki partneri kim? iddialı yapımla ilgili bilgiler bu haberde...

SONGÜL ÖDEN'İN YENİ DİZİSİ NE? HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?
Medyapım'ın FOX için uyarladığı yerli 'This Is Us' dizisinin hazırlıkları sürüyor. Medyatava'da yayınlanan Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Merve Girgin'in yöneteceği, Deniz Madanoğlu'nun ise kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosu tamamlanmak üzere...

DİZİDEKİ PARTNERİ KİM?
Daha önce Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan ve Songül Öden'le el sıkışılan dizinin iki yeni oyuncusu daha belli oldu. Dizide Songül Öden'in partnerini canlandırması için önce Halit Ergenç'e teklif gitmişti. Ancak Ergenç 'Vatanım Sensin' sonrası dinlenme kararı aldığını ekibe iletti. Daha sonra ise Kenan İmirzalıoğlu'yla görüşüldü. Projeyi beğenen ünlü oyuncu ile bütçe konusunda anlaşılamadığı iddia edildi.

Son olarak ise rol için Celil Nalçakan'ın adı geçti ve gelen yeni haberlere göre de Poyraz Karayel dizisinin ardından yıldızı parlayan sevilen oyuncu Celil Nalçakan, Songül Öden'in yerli 'This Is Us'taki eşi oldu.

Çekimlerinin en geç eylül başında start alması beklenen dizinin kadrosuna ayrıca Güldür Güldür Show'dan ayrılan İrem Sak da katıldı. Sak, dizide Olgun Toker'in canlandıracağı karakterin eşi olacak.

SONGÜL ÖDEN
Songül Öden, 17 Şubat 1979 Diyarbakır doğumlu Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı şan eğitimi alan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda (AST), Ankara Deneme Sahnesi’nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda (1 yıl), Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda (3,5 yıl) ve özel tiyatrolarda görev yaptı. Oyuncu,Kanal D'den FOX TV'ye transfer olan, yapımcısının Fatih Aksoy olduğu Med Yapım imzalı Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide Yasemin karakterini 2011-2014 yılları arası canlandırmıştır. Dizi 19 Haziran 2014'te final yapmıştır.

 Filmografisi
Sinema
2007 Sınır Didem
2009 Acı Aşk Ayşe
2011 72. Koğuş Meryem
Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
1999 Ferhunde Hanımlar
2001 Vasiyet Ruhinaz
2002 Havada Bulut Ayşe
2005 Gümüş Gümüş Şadoğlu
2008 Vazgeç Gönlüm Ezra
2010 Mükemmel Çift Ayça
2011 Umutsuz Ev Kadınları Yasemin Anday Kalyoncu
2015 Serçe Sarayı Serçe
2016 Ekşi Elmalar Türkan Özay
2017 Kayıtdışı Zeynep

İnternet
2017 Fi (dizi) Yıldız Kolhan

Rol aldığı oyunlar
Kafkas Tebeşir Dairesi : Bertolt Brecht - Sadri Alışık Tiyatrosu - 2013
Küçük Adam Ne Oldu Sana? : Hans Fallada - Sadri Alışık Tiyatrosu - 2012
Keşanlı Ali Destanı : Haldun Taner - Sadri Alışık Tiyatrosu - 2011
Kadıncıklar : Tuncer Cücenoğlu - Sadri Alışık Tiyatrosu - 2007
Ne Kadınlar Sevdim : Atilla İlhan - Tiyatro Çisenti - 2003
Hortlak : Platus - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu - 2003
Dört Mevsim : Arnold Wesker - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu - 2003
Birimiz Hep İçin : Zühtü Erkan - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 2000
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1999
Mutlu Son : Bertolt Brecht - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1998
Yerma : Federco Garcia Lorca - Ankara Deneme Sahnesi - 1993

Ödülleri
2008 8. Lions Tiyatro Ödülleri, "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü" (Kadıncıklar 2007)
2008 33. İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri, "İsmet Küntay Özendirme Ödülü" (Kadıncıklar 2007)
2011 17. Siyaset Dergisi Ödülleri, "Yılın Özel Ödülü"
2012 2. Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Kadın Platformu Ödülleri, "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"
2012 Muscat Film Festivali , "Onur Ödülü"
2012 3. Quality of Magazines, "Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Ödülü" (Umutsuz Ev Kadınları)
2012 televizyondizisi.com, "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"(Umutsuz Ev Kadınları)
2012 MGD 18. Altın Objektif Ödülleri, "Yılın En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu" (Umutsuz Ev Kadınları)
2013 Lions Tiyatro Ödülleri, "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"(Küçük Adam Ne Oldu Sana)
2017 Okan Üniversitesi , "En İyi Kadın Sinema Oyuncu Ödülü" (Rüzgarda Salınan Nilüfer )
2017 Uçan Süpürge 20 , "Uluslararası Kadın Filmleri Festivali "Özel Ödülü"
2017 22.Sadri Alışık Ödülleri, "Sinema Seçici Kurul Özel Ödülü " (Ekşi Elmalar)
2017 Bilkent Üniversitesi, "En İyi Kadın Oyuncu' Ödülü "(
2017 Ankara Film Festivali, "En İyi Kadın Oyuncu' Ödülü "(Rüzgarda Salınan Nilüfer )

 

CELİL NALÇAKAN
Celil Nalçakan, 10 Haziran 1978'de Sivas'ta doğdu.

10 Haziran 1978 günü Sivas'ta, öğretmen bir anne ve babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Kendisinden 17 yaş küçük bir kız kardeşi vardır. Liseyi bitirdikten sonra Cumhuriyet Üniversitesi'nde Jeoloji Mühendisliği bölümüne girdi. Ancak 7 yıldan sonra okulu bıraktı ve Sivas Devlet Tiyatrosu'na girdi. Sonra Balıkesir Üniversitesi'nde turizm otel işletmeciliği okumaya başladı ancak orada da tiyatroya devam etti. Türvak'ın sınavını kazandı ve İstanbul'a yerleşerek burada oyunculuk okumaya başladı. 2006 yılında Sıla dizisi ile televizyondaki oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra Kış Masalı ve Hanımın Çiftliği dizilerinde oynadı, ancak Bitmeyen Şarkı adlı dizideki rolü ile tanındı. Daha sonra İntikam adlı dizide oynamış, fakat bu diziden ayrılmıştır. Oyuncu Algı Eke ile birlikte netd.com'da Şişenin Dibi adında bir program yapmış, son olarak Zülfikar karakterini oynadığı Poyraz Karayel dizisi ile epey üne kavuşmuştur. Vücudunda çok sayıda dövme bulunan oyuncu, aynı zamanda koyu bir Beşiktaş taraftarıdır.

Kariyeri
Oynadığı filmler
Çanakkale 1915 (2012) (Şefik Aker)
Poyraz Karayel: Küresel Sermaye (2017) (Zülfikar Ülgen)
Hayati ve Diğerleri (2017) (Hayati)

Oynadığı diziler
Sıla (2006) (Dilaver)
Kış Masalı (2009)
Hanımın Çiftliği (2010) (2. sezon)
Bitmeyen Şarkı (2010) (Necip)
Keşanlı Ali Destanı (2011) (Hüseyin)
İntikam (2013) (Adem Karakuş)
Galip Derviş (2013) (Selim) (Konuk Oyuncu)
Vicdan (2013) (Faruk)
Poyraz Karayel 2015-2017 (Zülfikar)