Songül Öden'in aşk yaşadığı aktör 74 yaşında çıktı!

Uzun süredir adı kimseyle anılmayan güzel oyuncu Songül Öden'in İngiliz bir oyuncuyla aşk yaşadığı iddia edilmişti. O oyuncunun 74 yaşında olan Kevork Malikyan olduğu ortaya çıktı.

Oyuncu Songül Öden (40), Instagram hesabından Ermeni asıllı İngiliz oyuncu Kevork Malikyan (74) ile fotoğraf paylaştı. Songül Öden fotoğrafa kalp emojisi koyunca aşk dedikoduları patlak verdi.

Son olarak Kerem Alışık ile uzun bir birlikteliği olan ve evliliğe giden ilişkilerini noktalayan Songül Öden'in yeni bir aşka yelken açması hayranlarını heyecanlandırdı.

34 YAŞ FARK VAR!

Songül Öden, İngiliz oyuncu Kevork Malikyan ile çektiği fotoğrafın ortasına kalp çizerek 'Diyarbakır prensi' notunu düştü. İddialara göre çift yeni bir aşka yelken açtı.

Songül Öden'in aşk yaşadığı İngiliz aktörü merak edenler ise kısa süreli bir şok yaşadı. Çünkü Malikyan 74 yaşında ve Öden ile aralarında tam 34 yaş fark var.

işte o paylaşım:

resim-145610IR

Songül Öden'in aşk yaşadığı aktör 74 yaşında çıktı! ile ilgili etiketler Songül Öden sevgilisi kevork malikyan yaş farkı 34 yaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.