Songül Karlı'ya neden haciz geldi?

Şarkıcı Songül Karlı'nın evine haciz gitti. Haciz memurlarını gören Karlı, büyük şok yaşadı.

Duymayan Kalmasın programında yer alan habere göre; Geçtiğimiz aylarda bir otomobil alan Songül Karlı borcunu ödemeyince alacaklılar ünlü şarkıcıya dava açtı.

Uyarılara rağmen borcunu ödemeyen Karlı'nın evine haciz gitti. Bu sabah gerçekleşen haciz işleminde Karlı'nın evdeki yemek takımına kadar her şeyin haciz edildiği iddia edildi.

songul-karli-metin-den-hamile-kaldim-ancak--2749406

Songül Karlı en son Star TV'de ekranlara gelen 'Duymayan Kalmasın' programına katılmış, yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. 2012 yılında sunduğu evlilik programının canlı yayınında nikah masasına oturduğu Metin Yüncü ile biten evliliği hakkında konuşmuştu.

"BEBEK ALDIRDIM"

"Çok fedakar bir kadınım, bu yüzden büyük bedeller ödedim. Hep başkalarını kendimden çok düşünüyorum" diyen 43 yaşındaki şarkıcı ve sunucu, Metin Yüncü’den “Hamileyim” dediğinde sevinmediği için bebek aldırdığını açıklamıştı.

"TRİLYONLUK ARSAM KAYIP"

Karlı, eşinin kendisini dolandırdığı iddiası hakkında, "Metin dolandırıcı olsa böyle mi yaşar?. Ancak 17 dönümlük ipotekli bir arsam kayıp. Trilyonlar değerinde. Metin 'Arsadan haberim yok' dedi, ‘Çocuğumun ölüsüne öpeyim, Sezai yaptı ben de bilmiyorum’ dedi ve ailesinin üzerine yemin etti. O arsa kimin hayatını kurtardı, kimlere o arsayla kıyaklar çekildi bilmiyorum" şeklinde konuşmuştu.

"EVLİLİĞİMİZİ BİLMİYORMUŞ"

Evliliği tek celsede biten ünlü isim, "Çocuğuyla az vakit geçirdiğini iddia eden kişi keşke benim isteğimle çocuğunu görmeye gittiğini de söylese. Kendimi yırttım, 'Çocuğunu görmelisin' diye ısrarlarım üzerine çocuğunu görmeye gitti. Metin Bey'in çocuğu bizim evimize hiç gelmedi. Zaten bizim evlendiğimizi bile bilmiyormuş. Eşim evi terk ettikten sonra iki ay boyunca aramasını bekledim. Daha önce de benzer şekilde evi terk etmeleri olmuştu" ifadelerini kullanmıştı.

Songül Karlı'ya neden haciz geldi? ile ilgili etiketler Songül Karlı Haciz Duymayan Kalmasın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.