Songül Karlı'nın estetiksiz halini görenler tanıyamadı

Son zamanlarda değişimiyle magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, ''Ben hep güzeldim'' diyerek eski halini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medyada şu sıralar popüler olan 20 yaş akımına uyan Songül Karlı eski halini paylaşınca olay oldu. Son dönemde değişimiyle sık sık gündeme gelen Karlı estetiksiz haliyle görenleri şaşırttı.

Eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini açıkladıktan sonra uzun süre bu haberlerle gündeme gelen Songül Karlı, kötü günleri geride bıraktı. İmaj yenileyen ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Karlı'nın Instagram hesabından yaptığı son paylaşımı olay oldu.


Songül Karlı'nın estetiksiz halini görenler tanıyamadı

YENİ İMAJIYLA PEK ÇOK ÜNLÜ İSME BENZETİLDİ

Karlı, son olarak yeni imajını takipçileriyle paylaşmış ve yeni imajı Seda Sayan, Seray Sever, Seda Üren ve Ajda Pekkan gibi birçok ünlü isme benzetilmişti.

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ve yeni imajıyla görenleri şaşırtan şarkıcı ve sunucu Songül Karlı #20'liyaschallenge paylaşımıyla dikkat çekti. Karlı'nın estetiksiz hali ve yeni halinin yan yana olduğu fotoğrafına takipçilerinden yorum yağdı.

İşte Karlı'nın o paylaşımı:

Songül Karlı'nın estetiksiz halini görenler tanıyamadı - Resim : 2

 

 

 

Songül Karlı'nın estetiksiz halini görenler tanıyamadı ile ilgili etiketler estetik Songün Karlı 20li yaşlar meydan okuma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.