Songül Karlı gece gelen mesajı ifşa etti!

Son şarkısı "Siyah Saçlarına Kurban Olduğum" ile gündemde olan Songül Karlı bir takipçisinin kendisine gönderdiği mesajı ifşa etti. Karlı'nın paylaşımı takipçilerini güldürdü.

Yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Songül Karlı bir süre önce eski eşi tarafından dolandırıldığını ve Müge Anlı'ya katılacağını açıklamıştı. Ancak Karlı daha sonra yayına katılmamıştı.

Yeni bir şarkı yapan ve oğluyla vakit geçiren Karlı yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Karlı kendisine gece yarısı gelen mesajı ifşa etti.

Karlı'nın paylaşımında "İyi geceler İlbe Hanım rica etsem kız arkadaşımı Songül Karlı'ya benzetebilir misiniz lütfen" mesajı yer alıyordu.

Songül Karlı gece gelen mesajı ifşa etti!

Vücudunda estetik olmadığını söyleyen Songül Karlı, sadece göğüsleriyle ilgili küçültme işlemi yaptırdığını daha önce açıklamıştı.

 

 

Songül Karlı gece gelen mesajı ifşa etti! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Songül Karlı mesaj
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.