Soner Yalçın'ın "Ekremciliği", gazeteciliğinden ağır bastı!

Sözcü yazarı Soner Yalçın'dan Ekrem İmamoğlu ile konuşup "balıkçı" iddiasını doğrulayan muhalif gazeteci Murat Ağırel'e çok ağır sözler: "İktidar medyasının gündemi saptırma oyununa alet oldun!"

Gazeteci Murat Ağırel ile Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'ın arasına kara kedi girdi!

Bilindiği gibi, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunduğu sırada mektuplarını Oda TV'ye göndererek kamuoyuna sesini duyuran muhalif gazeteci Ağırel, Soner Yalçın'ın sahibi olduğu medyadan büyük destek görmüştü.

Ancak Ağırel, son olarak CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı haber nedeniyle Soner Yalçın'ın eleştiri oklarını üzerine çekti.

İmamoğlu'nun kar fırtınası sırasında bir balıkçıda görüntülenmesi üzerine konuyla ilgili İBB Başkanı'na ulaşan ilk isim olan Ağırel, iddiaları doğrulamış ve "İşletme yetkililerinin fotoğrafı yalanladığı iddia edildi. İşletme sahibi ve Sayın İmamoğlu ile görüştüm. Olay doğru. Ekrem Bey saat 18'de oradaymış. Saat 19'da da AKOM'a gitmek için çıkmış" bilgisini paylaşmıştı.

Ekrem İmamoğlu'na en yakın isimlerden biri olan Soner Yalçın ise Ağırel'in paylaştığı bu bilgilere ateş püskürdü.

Bugün Sözcü'de kaleme aldığı köşe yazısında, isim vermeden Ağırel'i hedef alan Yalçın, "Pek bilmiş kimi muhalifler de bu yapay gündem peşinden gitmeyi gazetecilik sanıyor: “İmamoğlu’na sordum öğrendim!” Neyi öğrendin, iktidar medyasının gündemi saptırma oyununa alet oldun!" diye yazdı.

Yalçın şöyle devam etti;

"Gerçek şu:

İktidar medyasının sırf güçlü Cumhurbaşkanı adayı olma ihtimali yüzünden İmamoğlu'na yönelik her türlü dikkat dağıtma manipülasyonu yaptığı

Peki, iktidarıyla-muhalefetiyle ülke seçime bu kafayla mı gidecek?

Söyler misiniz; bizi hangi felaket birleştirecek?

Söyler misiniz; asıl sorunlar ile ne zaman yüzleşeceksiniz?

Köhnemiş siyaset anlayışının-manipülatif gazeteciliğin ülkeye zararını gören yok mu?

Tüm felaketzedeler devletinden yardım bekliyor. Sadece kar değil:

Halk, doğalgaz-elektrik pahalılığı yüzünden ısınamıyor...

Halk, ukuz ekmek için karda soğukta kuyrukta bekliyor..

Çare ne? Çare sadece manipülasyon!

Gazeteciliğiniz batsın …

Siyasetiniz batsın …

Yazık bu ülkeye, bu halka..."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

Soner Yalçın'ın "Ekremciliği", gazeteciliğinden ağır bastı! ile ilgili etiketler Soner Yalçın Ekrem İmamoğlu Murat Ağırel Oda tv
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.