Soner Yalçın ile Hakan Aygün birbirine girdi! İşin aslı ise başka...

Beyoğlu'nda, gazeteci-yazar Sabahattin Önkibar'ın toplatılan "Devlet Bahçeli ve Ülkücüler Hakkında Her Şey" adlı kitabını basan Kırmızı Kedi Yayınevi, kar maskeli iki kişinin saldırısına uğradı.

Yüzleri maskeli iki saldırgan "Sabahattin Önkibar akıllı olsun" diye bağırarak, çekiçle yayınevinin camını kırdı.

Bu olayın ardından gazeteci Soner Yalçın'a ait Oda TV internet sitesinde dikkat çeken bir haber yer aldı.

Oda TV, Kırmızı Kedi Yayınevi'ne saldırı öncesinde, CHP'nin televizyonu olan Halk TV'de uzun süre yöneticilik yapan Hakan Aygün'ün sosyal medyada paylaştığı bir mesajı hatırlattı.

Aygün o mesajında, “Sabahattin Önkibar kitaplarını yayınlamama kararı alana kadar Kırmızı Kedi kitaplarını protesto edin! Yazarları da terk etsin! Sorgulayacağız!” ifadelerini kullanmıştı.

kjfergfrehreh

Haberde, bazı kişilerin sosyal medyada, saldırının ardından CHP'li televizyoncu Hakan Aygün'ü "azmettirici" olarak hedef gösteren yorumlarına da yer verildi.

HAKAN AYGÜN'DEN SONER YALÇIN'A SERT SÖZLER

Hedef gösterildiği bu habere, yine sosyal medyadan yanıt veren Hakan Aygün, isim vermeden Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'ı sert sözlerle eleştirdi.

Hakan Aygün, "Çoluğun çoçuğun arkasına saklanan papyonluya: Karanlık odadan çık da beni sen anlat, azıcık delikanlıysan! Zavallı kindar, hep ezik kalacaksın:)" diye yazdı.

TARTIŞMANIN PERDE ARKASINDA HALK TV'Yİ ELE GEÇİRME KAVGASI YATIYOR!

Hakan Aygün ile Soner Yalçın'ın kavgası Kırmızı Kedi Yayınevi'ne saldırının çok öncesine dayanıyor.

Eski dost olan iki isim yıllar önce Halk TV'yi CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'dan satın almak için görüşmeler yapmış ancak bu süreç Oda TV operasyonu sonrası Soner Yalçın'ın tutuklanması ile sekteye uğramıştı.

Soner Yalçın'ın Halk TV'nin sahibi olmak için CHP Genel Merkezi nezdinde yoğun temaslarda bulunduğu kamuoyuna yansıyan tapelerde de yer almıştı.

Yalçın'ın Halk TV projesini Hakan Aygün ile birlikte yürütmek istediği de biliniyordu. Ancak, konuyla ilgili Deniz Baykal ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında yapılan nihai görüşmede satışa onay çıkmamış ve kanal Hakan Aygün'ün Genel Yayın Yönetmenliği'nde yayın hayatını sürdürmüştü.

Bu olay sonrası Soner Yalçın ile Hakan Aygün'ün arası açılmış ve çeşitli platformalarda birbirlerine sert ifadelerle yüklenmişlerdi. / SuperHaber

Soner Yalçın ile Hakan Aygün birbirine girdi! İşin aslı ise başka... ile ilgili etiketler Soner Yalçın Halk TV Hakan Aygün Oda tv kırmızı kedi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.