Soner Sarıkabadayı'ya sevgilisi Madelein'den yüzük

Uzun süren yalnızlığını Kolombiyalı güzel Madelein Lopez Camelo ile yaşadığı aşkla noktalayan şarkıcı Soner Sarıkabadayı, evlilik hazırlığı yapıyor.

Soner Sarıkabadayı uzun süren yalnızlığına Kasım 2018’de, 2015 Kolombiya Güzeli Madelein Lopez Camelo ile nokta koymuştu. Şarkıcı 8 Aralık’ta 41 yaşına girdi. Çift, doğum gününü başbaşa kutladı. Madelein Lopez Camelo, Soner Sarıkabadayı’ya üzeri pırlantalarla süslü şık bir şövalye yüzük hediye etti. Bu yüzüğün fiyatı tam 20 bin TL.

UFUKTA NİKAH VAR

Posta'da yer alan habere göre, bu ilişki evliliğe doğru gidiyor. Artık çoluk çocuğa karışıp baba olmak isteyen Soner Sarıkabadayı yakında sevgilisinin ailesiyle tanışacak. Türkiye’yi çok seven ve Türkçe konuşmaya başlayan Kolombiyalı gelin adayı; Nisan 2017’de Nevşehir Ürgüp’te 1 kişinin hayatını kaybettiği, 19 kişinin yaralandığı balon kazasında ölümden dönmüştü.

Soner Sarıkabadayı'ya sevgilisi Madelein'den yüzük

Soner Sarıkabadayı'ya sevgilisi Madelein'den yüzük ile ilgili etiketler Kolombiya Soner Sarıkabadayı nikah evlilik Madelein Lopez Camelo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.