Soner Sarıkabadayı'dan olay yaratan paylaşım!

Soner Sarıkabadayı’nın uzun saçlı eski halini görenler gözlerine inanamadı. Sosyal medya hesabı üzerinden bu paylaşımı yapan Soner Sarıkabadayı, büyük bir beğeni topladı.

Geçtiğimiz yıl model sevgilisi Camelo Lopez ile evlenen ve oğlu Hasan Matias'ı kucağına alarak babalık heyecanı yaşayan Soner Sarıkabayı, yıllar önce çekilen uzun saçlı bir fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Bir dönem uzun saçlı olduğu görülen Sarıkabayı, paylaşımının altına "Saçlar lens değil arkadaşlar" notunu düşünce paylaşıma yorum yağdı. Hayranları ünlü şarkıcının yıllar önceki halini tanımakta güçlük çekti.

Soner Sarıkabadayı'dan olay yaratan paylaşım!

Öte yandan Soner Sarıkabadayı ile Camelo Lopez, Ekim ayında ilk oğullarını kucaklarına almıştı. Bebeklerine Hasan Matias adını veren çiftten Soner Sarıkabadayı, doğum sonrası samimi açıklamalarda bulunmuştu. Şarkıcı, "Çok değişik bir duygu, tarif etmeye hislerim yetmez. Tanımlayabileceğim bir duygu değil" demişti.

 

 

 

 

Soner Sarıkabadayı'dan olay yaratan paylaşım! ile ilgili etiketler soner sarıkabayı uzun saç eski hali
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.