Sondaj çalışmasında şok! Yolda 22 metrelik çukur açıldı

Köprü yapımı için vurulan sondaj 10 metre çapında 22 metre derinliğinde çöküntü meydana getirdi. Obrukları andıran çukur mahalle sakinlerine panik yaşatırken, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin olası bir afetin önlendiğini söyledi.

Sivas’taki Dedebalı Mahallesinin Dedebalı caddesinde meydana gelen olayda, Aksu deresi üzerinde yapılması planlanan köprü için gerçekleştirilen sondaj çalışmaları sırasında çökme meydana geldi.

Yol üzerinde oluşan, 10 metre çapında, 22 metre derinlikteki çukur mahallede korkuya neden oldu. Çukurun büyüme ihtimaline karşı güvenlik tedbirleri alındı. Çukurun çevresi güvenlik şeridi ile çevrildi.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, köprü inşaatı sırasında oluşan 22 metre derinliğindeki göçüğün olası bir afeti önlediğini belirtirken, "Şehrimizdeki trafik sorununu çözmek için çeşitli bölgelerde çalışmalarımız var. Bu bölgemizde de karşıdaki mahalleye geçişi sağlamak için yeni bir köprü çalışması için ihalemizi yaptık. Ekiplerimiz daha önceden zemin etüdü yaparken buradaki durumu tespit etti. Alt yapı çalışmalarının daha sağlam yürütülmesi için bugün burada yapılan çalışma esnasında böyle bir göçük oluştu. Şükürler olsun, daha önceden tespit edildiği için bugün yürütülen çalışmalar sırasında bir can kaybı ve yaralanma olmadı. Hızlı bir şekilde ekiplerimiz olaya müdahale etti. Burada yaklaşık 10 metre çapında 22 metre derinliğinde ir göçük var, altında da su var. Nedenini henüz tam olarak tespit edemedik. Buradaki su akıntısını durdurduktan sonra alanı genişletip, durumu daha net görüp, gerekli tedbirleri aldıktan sonra köprü inşaatımıza devam edeceğiz. İyi niyetle yaptığımız bu çalışma aslında olası bir afeti de önlemiş oldu" dedi.

Sondaj çalışmasında şok! Yolda 22 metrelik çukur açıldı ile ilgili etiketler Sivas dev çukur

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.