Sonbahar’ın tüm güzellikleri, Bolu Abant’ta ziyaretçilerini ağırlıyor

Ülkemizde sonbahar mevsiminin en yakıştığı şehirlerden biri olan Bolu, sonbahar renkleriyle ayrı bir güzelliğe büründü. Özelikle doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı’ndaki çeşitli türlerdeki ağaçlar, sonbahar renkleriyle güzel manzara oluşturuyor. İşte detaylar…

Bolu'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan tabiat parkındaki çeşitli türlerdeki ağaçlar, sonbahar renkleriyle güzel manzara oluşturuyor.

Sonbahar’ın tüm güzellikleri, Bolu Abant’ta ziyaretçilerini ağırlıyor

Her mevsim çok sayıda kişinin ziyaret ettiği Abant'ta sarı, kahverengi ve yeşil tonları iç içe görülebiliyor. Ayrıca Abant Milli Parkı ile Taşkesti kara yolu üzerinde bulunan kayın ağaçları da sonbahar renkleriyle güzel manzara oluşturuyor.

İstanbul'dan gelen Oğuz ve Tülay Hozer çifti, Abant'a geçen yıl da geldiklerini belirterek, bölgenin sonbaharda çok güzel olduğunu, doğasını ve havasını beğendiklerini kaydetti.

Sonbaharın renkleriyle güzel görüntü sunan Abant Tabiat Parkı havadan görüntülendi.

Sonbahar’ın tüm güzellikleri, Bolu Abant’ta ziyaretçilerini ağırlıyor - Resim : 2

 

Sonbahar’ın tüm güzellikleri, Bolu Abant’ta ziyaretçilerini ağırlıyor ile ilgili etiketler Seyahat Bolu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.