Sonbaharda maske yasağı geri döner mi? Bakan Koca açıkladı!

Son dönemde artan vaka sayıları sonrası "Maske takmaya yeniden mi başlayacağız?" sorusu gündeme geldi. Bakan Koca konuyla ilgili olarak "Vatandaşı tedirginliğe sevk edecek bir tablo beklemiyorum." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayılarında bir süredir artış gözlemlendiğini açıkladı.

Bakan Koca, “Vakalar artıyor. Günlük vaka sayısı üç bini geçti. Daha önce günlük sayı binin altına düşmüştü. Şimdi 4 bine doğru gidiyor. Ama öbür yandan hastane yükünde henüz bir artış gözlemlemiyoruz. Grip benzeri bir tablo ile karşı karşıyayız” dedi.

YENİDEN MASKE TAKMAYA BAŞLAYABİLİR MİYİZ?

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre BioNTech'in kurucu ortaklarından Uğur Şahin'in, "Yeni dalga kapıda, sonbaharda yeniden maske takmaya başlayabiliriz" açıklaması da soruldu. Bakan Koca açıklamayı, "Ben vatandaşı tedirginliğe sevk edecek bir tablo beklemiyorum" sözleriyle değerlendirdi.

Bakan Koca, risk gurubundakilere kişisel tedbirlere uymaları ve hatırlatma dozlarını yaptırmaları tavsiyesinde de bulundu.

 

 

 

Sonbaharda maske yasağı geri döner mi? Bakan Koca açıkladı! ile ilgili etiketler maske Fahrettin Koca yasak Bakan Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.