Son yumruktan sonra bir daha gözünü açamadı!

Rusya’nın Yamalo-Nenets Özerk Bölgesi’nde yaşanan toplu kavga sırasında başına peş peşe yumruk darbeleri alan bir kişi can verdi. O anlar güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Rusya’nın Labıtnangi kentinde bir binanın önünde bir grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. 

10 kişilik grup arasında başlayan tartışma bir süre sonra şiddete dönüştü. Herkesin neredeyse birbirine yumruk attığı olayda Grigory Perkhurovich isimli kişi kafasına aldığı darbe ile sendeleyip yere düştü. Bu sırada kafasını da giriş kapısına çarptı.

Güçlükle ayağa kalkan adama saldıran kişi bir kez daha yumruk attı. Bu yumruk ile kendisini kaybeden adam yere yığıldı. O noktada bulunan birçok kişi ise kavgayı bırakıp adamın yanına geldi.

Edinilen bilgiye göre yerden bir daha kalkamayan adam ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Beyin sarsıntısı geçirdiği düşünülen adamın bir süre sonra tüm beyin fonksiyonlarının durması sonucunda öldüğü belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken kavgaya karışan herkes sorguya alındı. Savcılar olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirterek olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı.

Son yumruktan sonra bir daha gözünü açamadı! ile ilgili etiketler Rusya Kavga yumruk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.