Son Yaz Stara mı geçiyor? Fox ipini çekti Star sahiplendi! İşte Son Yaz'ın yeni kanalı!

Son Yaz Stara mı geçiyor? Fox Tv'de yayınlanan Son Yaz dizisi geçtiğimiz günlerde final yapacağı iddiaları ile gündeme gelmişti. Fox yönetiminin ipleri kopardığı dizinin yapımcıları yeni kanal arayışına girmişti. Sonunda o kanal ile anlaşıldı. İşte Son Yaz dizisinin yeni kanalı...

Son Yaz Stara mı geçiyor? Başrollerinde Ali Atay, Birce Akalay, Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz'ın rol aldığı Son Yaz dizisi ile ilgili her gün bir başka iddia ortaya atılıyor. Yaz dönemi boyunca takipçilerinin merakla beklediği dizinin yeni sezonu geçtiğimiz hafta başlamıştı.

Son Yaz Dizisi 24. Bölüm 2. Fragmanı | FOX

İki bölüm geçmesine rağmen beklediği reytingleri bulamayan dizinin final yapacağı iddiaları güçlenmişti.

Ve sonunda Fox Tv yönetimi kararını verdi. Geçtiğimiz gün çıkan habere göre Son Yaz dizisi final yapacak. Beklediği ilgiyi ikinci sezonunda bulamayan dizinin ipini çeken Fox kanal yönetimi oldu. Yapımcılar ise bu karar sonrası yeni kanal arayışına girdi.

Son Yaz Dizisi 24. Bölüm 1. Fragmanı | FOX

SON YAZ DİZİSİNİN YENİ KANALI BELLİ OLDU!

Geçtiğimiz sezona damga vuran Son Yaz Stara mı geçiyor? Sorunun cevabı kesin olmasa da bu konuyla ilgili iddialar sosyal medyada konuşuluyor.

Son Yaz - Son Yaz'a Katılan Birce Akalay'dan İlk Set Kareleri! | FOX

İlerleyen günlerde kesinleşecek bir karar olmasına rağmen Son Yaz yeni kanal için anlaşmak üzere. Bakalım Son Yaz dizisinin hayranları gelecek günlerde neler görecek.

Son Yaz Stara mı geçiyor? Fox ipini çekti Star sahiplendi! İşte Son Yaz'ın yeni kanalı! ile ilgili etiketler Fox TV son yaz son yaz yeni kanalı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.