Son Yaz dizisine efsane transfer geldi! Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızı izleyiciyi heyecanlandırdı

Fox Tv ekranlarında geçtiğimiz sezona damga vuran Son Yaz dizisi yeni sezon öncesi transfer haberlerine doymuyor. İkinci sezonu fena sallayacak olan Son Yaz dizisi son olarak efsane bir ismi kadrosuna kattı. Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldız oyuncusu ile anlaşma sağlandı.

Yayın hayatına geçtiğimiz sezon başlayan ve her hafta yükselen grafiği ve reytingleri ile adından sıkça söz ettiren Son Yaz dizisi sezon finaline doğru heyecanı doruklara kadar getirmişti. Sezon boyunca final iddiları ile izleyicinin yüreğini ağzına getiren dizi yaz dönemi boyunca da transfer haberleri ile çalkalanmıştı.

Sezon finalini iyi değerlendiren Son Yaz dizisinde son olarak efsane bir transfer haberi geldi. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yıldız ismi Zuhal Gencer'i kadrosuna katan dizi yeni sezona damga vuracağa benziyor.

Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin oyuncu kadrosuna Zuhal Gencer'in de katılmasıyla yeni sezon için izleyici de umutlandı.

Zuhal Gencer ismini tanımayan izleyici de internet ve sosyal medyada oyuncu ile ilgili araştırmalara başladı. Peki Zuhal Gencer kimdir?

Zuhal Gencer Kimdir?

Zuhal Gencer Erkaya 13 Temmuz 1961, İstanbul doğumludur. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Özellikle Şaşıfelek Çıkmazı dizisindeki İnci karakteriyle tanınır. Tiyatro Eğitim Stüdyosu'nda eğitim gördükten sonra Taner Barlas ve bazı arkadaşlarıyla birlikte Taner Barlas Mim Tiyatrosu'nu kurdular. Taner Barlas Mim Tiyatrosu'nda 5 yıl çalıştı. Ardından Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nun kuruluş aşamasında yer aldı ve "Zilli Zarife" adlı oyunda rol aldı. Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizide rol alan usta oyuncu geçtiğimiz sezonda adından sıkça söz ettirmiştir.

Son Yaz dizisine efsane transfer geldi! Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızı izleyiciyi heyecanlandırdı ile ilgili etiketler Fox TV son yaz zuhal gencer
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.