Son Yaz dizisinde Funda Eryiğit'in veliahtı belli oldu! Bomba kadın oyuncuyu açıkladılar!

Fox Tv'nin geçtiğimiz sezon en iyi dizilerinden olan Son Yaz'da Funda Eryiğit'in veliahtı belli oldu. Canan karakterini oynayan güzel oyuncu ise bir başka diziyle anlaştı.

Son Yaz geçtiğimiz sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinden oldu. Fox Tv'de yayınlanan dizi, güçlü hikayesi ve sosyal medya etkileşimleri ile reytingleri alt üst etti. İkinci sezonu geçtiğimiz günlerde onaylanan Son Yaz dizisinde Canan karakterini oynayan Funda Eryiğit'in diziden ayrılması ile yerine gelecek kadın oyuncu da belli oldu.


Funda Eryiğit'in diziden ayrılması izleyenleri her ne kadar üzse de dizinin gelecek sezonki kadrosu da şimdiden şekilleniyor. Çok güçlü bir kadın oyuncuyla yapılan görüşmeler sosyal medyada ifşa oldu. Buna göre Star Tv'de bir dönem yayınlanan Babil dizisinde rol alan Birce Akalay'ın ismi üzerinde duruluyor.

Funda Eryiğit Kimdir? - Magazin Haberleri


Güzel oyuncu, Son Yaz dizisi ile ilgili iddialara; "Yeni sezon için görüşmeler devam ediyor. Birçok dizi projesi ile ilgiliniyorum ancak Son Yaz bunlardan en güçlü olanı" diyerek dizinin takipçilerine adeta göz kırptı.

Funda Eryiğit kimdir, nerelidir ve kaç yaşında? Bir Başkadır'da Ruhiye  karakterini canlandırdı

Fox TV’nin yeni sezonda da en çok dikkat çekecek dizilerinin başında gelen Son Yaz’dan ayrılanlar arasında Erdem Şanlı, Şebnem Dönmez ve Emre Karayel de bulunuyor. Zaten sezon finalinde Olgun Toker de veda etmişti.

Birce Akalay kolları sıvadı… Yeni işini bakın nasıl duyurdu

İzmir çekimlerinin bitmesi ve hikayenin İstanbul’da devam edecek olması da yepyeni bir atmosferin izleyicileri beklediğini anlatan bir başka detay.

Son Yaz dizisinde Funda Eryiğit'in veliahtı belli oldu! Bomba kadın oyuncuyu açıkladılar! ile ilgili etiketler Fox TV Funda Eryiğit Birce Akalay son yaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.