Son Yaz Dizisi Reyting Rekoru Kırdı! Yağmur Karakterine Beğeni Yağıyor! İşte Dizinin Can Alıcı Sahnesi

Hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Son Yaz dizisi dikkat çeken hikayesi ile çok beğeniliyor.

Hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Son Yaz dizisi dikkat çeken hikayesi ile çok beğeniliyor. 

TV ekranlarında oldukça popüler olan yapımlardan biri olan Son Yaz dizisi izleyici tarafından çok seviliyor. Etki bırakan sahneye sahneleri ile dizi muhteşem hikayesine devam ediyor dizinin kadrosunda Alperen Duymaz ve Ali Altay gibi isimlerin bulunması da dizinin dikkat çekici yapımlardan olmasına yardımcı oluyor.

Son Yaz Dizisi Reyting Rekoru Kırdı! Yağmur Karakterine Beğeni Yağıyor! İşte Dizinin Can Alıcı Sahnesi

Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit gibi oyuncuların da bulunduğu dizi, oyuncuların performanslarıyla çok seviliyor. 

Harika Hikaye Çok Sevildi! Diziye İthaf Edilen Söz Çok Beğenildi

 

İzmir'de çekimlerine devam edilen dizi büyük hayran kitlesine sahip oldu. Diziyi anlatmak için söylenebilecek pek çok harika güzel söz var. 

Fakat dizilerde çoğunlukla mafya ve kötü karakterlerin kazandığı klişe bir son olarak biliniyor. Son Yaz dizisinde bu durum aşılarak yepyeni bir son hazırlanmış. Sinan Koloğlu yazarlığını yaptığı Milliyet Cadde'de Son Yaz dizisi için ; “Mafyayı adam eden dizi” tabirini kullandı. Ekranlarda harikalar yaratan dizi Son Yaz bu cümle ile çok bağdaştı. 

Koloğlu, yazdığı değerlendirme metninde şunları söyledi: “Ev halkının bu yorumu çok dikkatimi çekti; “Yazlık sitenin bayanları iki çılgın serseri genci adam etmiş.” ‘Son Yaz’ dizisinin harika özeti olmaya yeten cümle çok dikkat çekti. 

Harika Dizinin Muhteşem Kadrosu

 

Yağmur karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan başarılı performansı ile büyülüyor.

Akgün’ü ise başarılı oyuncu Alperen Duymaz canlandırırken, Naz karakterine Yasemin Yazıcı hayat veriyor. Başarılı oyuncuların yer aldığı dizi kadrosu ile çok ilgi çekti.

Soner’i canlandıran Halil Babür, dizide müthiş uyumu ile göz dolduruyor. Dizide çılgın gençlerin adam edilmesi izleyiciyi çok mutlu ediyor. Çılgın karakterler yaptığı şeylerle gündemi oluşturuyor. 

Son Yaz Dizisi Reyting Rekoru Kırdı! Yağmur Karakterine Beğeni Yağıyor! İşte Dizinin Can Alıcı Sahnesi ile ilgili etiketler son yaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.