Son Yaz 9. Son bölüm izle!

Son Yaz 9. Bölüm izle full kesintisiz olarak yayında. 26 Şubat Cuma akşamı FOX TV'de yeni bölümü yayınlanan Son Yaz 9. bölüm tek parça foxplay platfommunda da izlenebilecek. Peki, Son Yaz yeni bölümde neler olacak?

Son Yaz 9. bölüm izle linki merak ediliyor. Dizinin yeni bölümü Ali Atay ve Funda Eryiğit'in rol aldığı ve her Cuma akşamı FOX TV'de yayınlanan Son Yaz 9. son bölüm tek parça fox canlı yayın ve foxplay platformunda olacak. Savcı Selim'in tanığının ölümünden kendini sorumlu tutan Canan olayın etkisinden kurtulamamıştır.

Son Yaz 9. son bölüm bu akşam FOX TV'de yayınlandı.

Selim'in tanığının ölümünden kendini sorumlu tutan Canan hala yaşadığı olayın etkisinden kurtulamamıştır. Selim Canan'ı teselli etmeye çalışsa da o da bu olaydan kötü etkilenmiştir. Akgün, Yağmur için endişelenirken kendi babasının ölüm haberini alır ve Selim'le beraber cenazeye katılmak üzere İstanbul'a giderler. Akgün babasını affetmeyeceğini söylemiş olsa da ölümü onu çok üzer.

Ancak bu üzüntüsü yerini bir sürprize bırakacaktır. Cenaze dönüşü Selim hızla köstebeğin peşine düşerken Akgün ise Selim'e söylediği yalanların vicdan azabına dayanamaz ve temelli İstanbul'a dönmeye karar verir. Yağmur Akgün'ün bu kararını kabullenmek istemez.Akgün ise İstanbul'a dönmeden önce görülecek son hesabın peşine düştüğünde Selim'in köstebeğe hazırladığı tuzağa doğru yol aldığından habersizdir.

SON YAZ 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Yaz 9. Son bölüm izle! ile ilgili etiketler Fox TV Fox Ana Haber son yaz 9. son bölüm izle son yaz yeni bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.