Son Yaz 8. bölüm izle!

Son Yaz 8. bölüm full kesintisiz izlenmek için yayında. 19 Şubat Cuma akşamı FOX TV'de en son bölümü ile yayınlanan Son Yaz 8. bölüm tek parça Fox Play platformundan da izlenebilecek. Peki, Son Yaz 19 Şubat yeni bölümde neler olacak?

FOX TV'nin iddialı dizisi Son Yaz 19 Şubat Cuma akşamı 8. bölümü ile yayınlanacak. Ali Atay ve Funda Eryiğit'in başrollerini paylaştığı ve her Cuma akşamı izleyiciyi ekran başına kilitleyen Son Yaz 8. bölüm tek parça FOX TV canlı yayınında izlenebilecek. Peki Son Yaz yeni bölümde neler olacak?

Ali Atay'ın Savcı rolüyle inanılmaz performans gösterdiği Son Yaz 8. bölüm izlemek isteyenler 19 Şubat Cuma akşamı FOX TV'de buluşacak.

Latif’i öldürmek için sıkıştırılan Akgün, elini kana bulamamak için bir çıkış yolu ararken, Soner Akgün'ü Yağmur üzerinden tehdit eder. Selim ise her yerde kaçak tanığı Latif’i aramaktadır.

Akgün bu çıkışsızlık içinde bir yol bulmalıdır... İçinde bulunduğu baskı haline daha fazla dayanamayan Akgün, kendisine daha önce annesi hakkında yalan söylemiş olan Selim'e patlar.

Aralarında geçen tartışmada öğrendikleri Akgün’ü hiç tahmin etmediği bir yerden yakalar. Öte yandan Canan ve Selim yaşadıkları ayrılık acısına rağmen dik durmaya çalışsalar da iki taraf da yıkılmıştır. Canan'ın Selim'e kaçak tanığı Latif'le ilgili yardım etmesi acaba aralarını düzeltebilecek midir?

SON YAZ 8. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Yaz 8. bölüm izle! ile ilgili etiketler Fox TV son yaz 8. bölüm full son yaz 8. son bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.