Son Yaz 7. bölüm izle!

Son Yaz 7. bölüm bu akşam FOX TV'de izlenecek. 12 Şaubt Cuma akşamı yeni bölümü yayınlanan Son Yaz 7. bölüm izle linki de merak konusu oldu. Peki yeni bölümde neler var? FOX TV canlı yayınında ekrana gelecek olan Son Yaz 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son Yaz 7. bölüm izle linki araştırılıyor. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosunda Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Geride kalan bölümler sonrası izleyicinin de ilgisini çeken Son Yaz 7. bölüm full tek parça FOX TV'de yayınlanacak. Dizinin hemen ardından Son Yaz 8. bölüm fragmanının da yayınlanması bekleniyor.

Son Yaz bu akşam 7. yeni bölümü ile FOX TV'de yayınlandı. Funda Eryiğit'in Savcı Selim'in karısını canlandırdığı dizide bu akşam yeni bölümde neler olacak? İşte Son Yaz en bölüm izle linki...

SON YAZ 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 İçinde bulunduğu baskı haline daha fazla dayanamayan Akgün, kendisine daha önce annesi hakkında yalan söylemiş olan Selim'e patlar. Aralarında geçen tartışmada öğrendikleri Akgün’ü hiç tahmin etmediği bir yerden yakalar.

Son Yaz 7. bölüm izle!

Öte yandan Canan ve Selim yaşadıkları ayrılık acısına rağmen dik durmaya çalışsalar da iki taraf da yıkılmıştır. Canan'ın Selim'e kaçak tanığı Latif'le ilgili yardım etmesi acaba aralarını düzeltebilecek midir? 

Son Yaz 7. bölüm izle! ile ilgili etiketler Fox TV son yaz 7. bölüm izle son yaz 7. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.