Son Yaz 6. bölüm izle!

Son Yaz 6. bölüm izlenmek için yayında. 5 Şubat Cuma akşamı FOX TV'de yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Son Yaz 6. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Fox Play platformunda yayınlanacak. Peki, Son Yaz 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son Yaz bu akşam yeni bölümüyle FOX TV'de. Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrol oynadığı Son Yaz dizisi yeni bölümünde neler olacak? Her Cuma akşam yeni bölümüyle izlenen Son Yaz 6. bölüm tek parça izlemek isteyenler bu akşam da ekran başında olacak. Peki, Son Yaz 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son Yaz 6. bölümü izlenmek için yayında. FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek Son Yaz yeni bölümde Selim, başarısız gerçekleşen operasyon sonrası uyuşturucunun peşinde düşüyor. İşte Son Yaz 6. en son bölüm izle linki ve detaylar...

Selim başarısız operasyonu tersine çevirmek için baskın yaptığı uyuşturucunun peşine düşer, Akgün’ün de yardımını ister.  Akgün ise Soner’in sıkıştırmasıyla Latif’in yerini öğrenmek ve Selim’in olanları ortaya çıkarmasını engellemek zorundadır.

Son Yaz 6. bölüm izle!

Yağmur, Akgün’ün kendisini öpmeye kalkmasını aklından çıkarmaya çalışırken aynı zamanda Akgün’den uzak durmaya çalışır.  Ama Altay’ın annesinin kararından sonra kötü etkilenip ortadan kaybolması onu, yeniden Akgün’le yan yana getirir. 

SON YAZ 6. BÖLÜM İZLE LİNKİ

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.