Son Yaz 6. bölüm fragmanı izle!

Son Yaz 6. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 29 Ocak Cuma akşamı yeni bölümüyle FOX TV'de ekrana gelen Son Yaz 6. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Son Yaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son Yaz 6. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Ali Atay, Funda Eryiğit gibi güçlü oyuncuların yer aldığı FOX TV'de Cuma günleri ekrana gelen Son Yaz yeni bölümüyle 29 Ocak akşamı yayınlandı. Bölümün ardından izleyenler, Son Yaz 6. bölüm fragmanını merak ediyor.

SON YAZ 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Halil Sadi, Akgün'den Selim'in elindeki tanık Latif Coşkun'un yerini bulmasını ister. Karşılığında onun yurtdışına gitme isteğini yerine getireceğine söz verir. Yağmur, Kaan'dan ayrıldığı için üzgündür. Kaan ise dağılmış haldedir. Bu ayrılık iki anneyi karşı karşıya getirecektir. Bu arada Metin, Serap'ın kendisine tepkili olduğunu fark eder ve nedenini öğrenmeye çalışır. Selim ise yokluğunda Fatih'in kendi ailesiyle çok iç içe olmasını içine sindirememektedir.

Son Yaz 5. yeni bölüm fragmanı izle! Son Yaz ne zaman, saat kaçta? Son Yaz konusu nedir? Son Yaz son bölüm izle!

Üstüne Fatih'in Canan'a iş teklifini de duyunca deliye döner ve Fatih'in ofisine yaptığı bir ziyaretle teklifi geri çekmesi için ona baskı yapar. Ancak Canan'ın işe dönme konusunda ne kadar hevesli olduğunu görünce yaptığından pişmanlık duyan Selim, Canan için harekete geçer. Selim'in sevdikleri için verdiği çabayı gören Akgün çok etkilenir. Selim'e ihanet etmekle etmemek arasında, karar vermek zorunda kalacağı bir eşiktedir artık.

Son Yaz 6. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Fox TV son yaz 6. bölüm fragmanı son yaz yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.