Son Yaz 4. bölüm tamamı!

Son Yaz 4. bölümü canlı yayınla FOX TV'de yayınlandı. 22 Ocak Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelen iddialı dizi Son Yaz yeni bölümde neler olacak? Saat 20:00'da itibaren izlenebilecek dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Son Yaz 4. bölüm tamamı!

Son Yaz 4. son bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Ali Atay, Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit gibi oyuncuların yer aldığı Son Yaz dizisinn yeni bölümünde, Yağmur, Kaan’dan ayrıldığı için üzgündür. Kaan ise dağılmış haldedir. Bu ayrılık iki anneyi karşı karşıya getirecektir. 22 Ocak Cuma akşamı FOX TV'de canlı izlenebilecek dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SOZ YAZ 4. BÖLÜM TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

SON YAZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Halil Sadi, Akgün’den Selim’in elindeki tanık Latif Coşkun’un yerini bulmasını ister. Karşılığında onun yurtdışına gitme isteğini yerine getireceğine söz verir. Yağmur, Kaan’dan ayrıldığı için üzgündür. Kaan ise dağılmış haldedir. Bu ayrılık iki anneyi karşı karşıya getirecektir. Bu arada Metin, Serap’ın kendisine tepkili olduğunu fark eder ve nedenini öğrenmeye çalışır.

Son Yaz 4.bölüm fragmanı: ''Kime, neye kefil olduğunu bile bilmiyorsun!''  Tokadı indiriyor... - MEDYA Haberleri

Selim ise yokluğunda Fatih’in kendi ailesiyle çok iç içe olmasını içine sindirememektedir. Üstüne Fatih’in Canan’a iş teklifini de duyunca deliye döner ve Fatih’in ofisine yaptığı bir ziyaretle teklifi geri çekmesi için ona baskı yapar. Ancak Canan’ın işe dönme konusunda ne kadar hevesli olduğunu görünce yaptığından pişmanlık duyan Selim, Canan için harekete geçer. Selim’in sevdikleri için verdiği çabayı gören Akgün çok etkilenir. Selim’e ihanet etmekle etmemek arasında, karar vermek zorunda kalacağı bir eşiktedir artık.

 

Son Yaz yeni bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta!

 

Son Yaz 4. bölüm tamamı! ile ilgili etiketler Fox TV son yaz 4. bölüm izle son yaz 4. bölüm tek parça canlı yayın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.